Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : yaz saati
bansheinator
28-03-2009, 19:25
bu gece saat 3 te saatler 1 saat ileri alınacak :onelan:
unutmayın :rolleyes:
ayrıca yarın gece 12 ye kadar alkol satmak yasak :(
zulanızı bu akşamdan yapın :tuolefo:
zufall_allen
28-03-2009, 20:09
seçiyoruz yarınnnn:eğlen
agresif_panda
28-03-2009, 20:31
saatlere alışamadan oy kullancaz :( sersem tavuk gibi kalkarız gene sabah :silly:
offffffffffffffff ya hiç sevmiyorum şu işi bi saat erken kalkcaz şimdi offfffffffffffffff
abi yarın gece 4te servis alcaktı beni :S bnm telefon da galiba kendiliğinden yaz saati uygulamasına geçio :S 3te uyanıcam filan saati kaça kurcam yaa :S
bansheinator
28-03-2009, 20:50
otomatik yaz saatine alıyormu emin ol önce :D sonra servisi arayıp durumu hatırlat :silly:
abi yarın gece 4te servis alcaktı beni :S bnm telefon da galiba kendiliğinden yaz saati uygulamasına geçio :S 3te uyanıcam filan saati kaça kurcam yaa :S
bak şimdi cok kolay hehe bunu bilmiyo eski saatin cosunu alıp yenisinin sinilyle çarpıp alfaya eşitlicen ooo:kronaz
artık geceler uzun olucak
ben bu gecelerin adamıyım işde :sevimli:
bansheinator
29-03-2009, 20:52
ulan ben söyledim ben saatin azizliğine ugradım :mad:
dün gece telde saati ileri alcaktım otomatik güncellemeden dolayı musade etmedi. sabah arkadaş kaldırdı bi de bi ton kızdım sabahın 6 sında ne kaldırıyor diye kalkıcam birazdan dedim uyudum :D saat 8 de kalktım sallana sallana duş aldım hazırlanırken pcde farkettim saati 11 de karşıda olmam gerekirken 1 bucuk saat rotar yaptım :mad: