Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Erkeklerini Slav Hatunlara Kaptırmak İstemeyen Türk Kızlarına Öğütler...
UnicornKnight
25-05-2009, 22:34
*temiz olun
*bakımlı olun
*az ama öz konuşun
*erkeğinizin gururunu okşayın
*yemek yapmayı bilin ve iyi yapın
*erkeğinizin dediklerini kanun hükmünde kararname kabul edin
*erkeğinizi üzmeyin
*tutumlu olun, erkeğinizin izin verdiği / uygun gördüğü ölçüde harcayın
*yorucu bir günün ardından erkeğinizin ayaklarını yıkayın ve ona masaj yapın
*erkeğinizi habire yok çağrısıydı yok sms' iydi rahatsız etmeyin, gün sonunda z raporu istemeyin
*erkeğinizi kız arkadaşlarınız ve onların ilişkileri vs vs ile sıkmayın, yaratıcı ve yararlı mevzular hakkında konuşun
*üsttekine ek olarak yine de az konuşun
*erkek çocuk istedi mi yapın, yaptıktan hemen sonra eski formunuza geri dönün
*evlendikten sonra evrim geçirip kamyon şambreline dönmeyin
forum erkekleri, sizler de ekleyin kıstaslarınızı kardeşim... :kronaz
günün 24 saati başınız ağrımasın,
tırnaklarınızı uzatmayın,
oje kullanmayın,
elleriniz bir boka benzesin delirecem lan.
UnicornKnight
25-05-2009, 22:47
erkekLere öLüm !! mutasyon geçirip eşeysiz üreme özelliği kazandın sanırım... :hihihi::kopyat:
mutasyon geçirip eşeysiz üreme özelliği kazandın sanırım... :hihihi::kopyat:
denerim xD:lolol:
Essovius
25-05-2009, 22:54
burda hain bir saldırı varmış aaa :enerverred:
zufall_allen
25-05-2009, 22:56
erkeğinizi habire yok çağrısıydı yok sms' iydi rahatsız etmeyin, gün sonunda z raporu istemeyin
siz de istemeyin o zmn :mad:
UnicornKnight
25-05-2009, 22:56
ljasncjkasbckjasbcjksabcjksabcjkbsajcbjkascbjksa onelan
UnicornKnight
25-05-2009, 23:01
istiyorsak allah bizi davul etsin, siz seviyorsunuz diye katlanmaya çabalıyoruz... onelan
zufall_allen
25-05-2009, 23:03
istiyorsak allah bizi davul etsin, siz seviyorsunuz diye katlanmaya çabalıyoruz... onelan
yok bn hesap vermeyin demek istemedm hesap da sormayın herkesn kendi hayatına baksın gün içi o zmn?onu dediydim :sigaralib
Kimse Kimsenin yaşam sınırLarını kısıtLamamaLı :S
UnicornKnight
25-05-2009, 23:26
asjkcbjsabchsabcks şimdiden gelişme gördüm sizlerde, ha gayret kızlar olacak bu iş... onelan
asjkcbjsabchsabcks şimdiden gelişme gördüm sizlerde, ha gayret kızlar olacak bu iş... onelan
Hııı xD
UnicornKnight
26-05-2009, 00:59
eet, ilk mesaj güzel eyvallah kenk... :kronazkrobira:
*Akıllı olun.
+1
beyinizin sözünden çıkmayın
bansheinator
26-05-2009, 01:12
ben merak ediyorum hangi kızın bi Türk erkeğini slav hatunlarına kaptırmama gibi çabası var :hmmm
Minacettin
26-05-2009, 01:20
Din dil ırk ayrımı yapmayın.
UnicornKnight
26-05-2009, 01:26
ben merak ediyorum hangi kızın bi Türk erkeğini slav hatunlarına kaptırmama gibi çabası var :hmmm işte olmasın diye şeediyoruz biz de kenk... :twisted:
bansheinator
26-05-2009, 01:29
işte olmasın diye şeediyoruz biz de kenk... :twisted:
siz kimle istiyosanız onunla takılın şekerim bize bişey olmaz :twisted:
ayy vallahi cinlerim tepeme çıktı ha! kanun hükmünde kabul edin falan... istediği zaman çocuk yapın... burda kadının çocuk isteyip istemediği önemli değil dimi? doğurcaksanız, emzircekseniz eyvallah...
karşılığında ne kazanıcaz kenk? elinde kumandayla uyuyakalan, çoraplarını top şekline getirip salonun ortasına atan, göbeğinde pamuk yetiştiren erkekler mi?
ohaaaa ohaaaaaaaaaaaaaa şimdi gördüm ayaklarını yıkayın falan yazmışsın. çüüüüüüşşşş rica ediyorum titre ve kendine gel kenk.
UnicornKnight
26-05-2009, 02:04
khasbxashchasvchjavcash gerçekler kabullenmesi zor olanlardır kenk... :twisted::cigaralib:
UnicornKnight
26-05-2009, 02:39
pajalusta onelan
ikinize de TDK sözlüğü atıyorum, işinize yaramaz heralde, geri atın bana
spasiba
pojalusta
Hocam, simdi mesela erkegimizin tuyleri dokuluyor, buyuk bas hayvan klinigine mi gidecez, yoksa oluruna mi birakacaz?
aynı tüy sorunu bende de var.
kız arkadaşımın bıyıkları çok sert, öperken batıyor.
elektrikli testere mi yoksa katana mı?
baytara götürmek en sağlıklısı olur.
Beeengbeng
26-05-2009, 03:47
aktar da olur... karınca yağı
UnicornKnight
26-05-2009, 15:20
70' li yıllardan kalma felaket filmlerinden fırlamış insan yiyen dev karıncaların bile yağını çıkarsak bizim kızların kıl tüy kitin pul zırh tabakası sorunlarına çözüm olmaz gibi... onelan
Minacettin
26-05-2009, 15:30
Tamam Slav hatunlarına laf edilmez ama Türk kızlarını da yabana atmamak lazım.
Türk kızlarından istedin de vermedi mi ne oldu? :roll Neden bu kadar iteliyorsun bunları anlamadım :D
Ama bazı Türk kızları da hakikatten ruh hastası. Geçen gün arabayla gidiyoruz 4 tane kız bize bakıp bakıp konuşuyorlar. Arabayla yanlarına gittik ve "kızlar canınız sıkıldıysa gelin gezelim birlikte" dedik ama salak mısınız deyip basıp gittiler. Ulan o ki gelmeyeceksin ne öküz gibi bakıyorsun? Ama Slav hatunlarından birisine böyle desen hemen atlar arabaya :silly
(Bu laf atıp arabaya davet etme hede hödösünü de onaylamıyorum ona göre haa :D Arada bir sığırlığımız tutuyor işte .q)
bansheinator
26-05-2009, 15:36
@mina sığır.
@onur çok merak ediyorum evleneceğin insanı :D
Minacettin
26-05-2009, 15:43
@mina sığır.
Senden duymak yarı bir tat , sağol.:ermm:
ikinize de TDK sözlüğü atıyorum, işinize yaramaz heralde, geri atın bana
spasiba
pojalusta
Spasibo
Pojaluysta
:mrgreen:
böyle de göt ederim diosun, doğrusunu sen biliosun aslanım.
ama bizim de mazimiz var :( neden eziosun
*temiz olun
*bakımlı olun
*az ama öz konuşun
*erkeğinizin gururunu okşayın
*yemek yapmayı bilin ve iyi yapın
*erkeğinizin dediklerini kanun hükmünde kararname kabul edin
*erkeğinizi üzmeyin
*tutumlu olun, erkeğinizin izin verdiği / uygun gördüğü ölçüde harcayın
*yorucu bir günün ardından erkeğinizin ayaklarını yıkayın ve ona masaj yapın
*erkeğinizi habire yok çağrısıydı yok sms' iydi rahatsız etmeyin, gün sonunda z raporu istemeyin
*erkeğinizi kız arkadaşlarınız ve onların ilişkileri vs vs ile sıkmayın, yaratıcı ve yararlı mevzular hakkında konuşun
*üsttekine ek olarak yine de az konuşun
*erkek çocuk istedi mi yapın, yaptıktan hemen sonra eski formunuza geri dönün
*evlendikten sonra evrim geçirip kamyon şambreline dönmeyin
forum erkekleri, sizler de ekleyin kıstaslarınızı kardeşim... :kronaz
bunlar yetmez babuş :D, yapacağı olan yapar yine :D
böyle de göt ederim diosun, doğrusunu sen biliosun aslanım.
ama bizim de mazimiz var :( neden eziosun
Geçmişe mazi geleceğe niyazi :lam3r
Yok sen benim ustamsın yine de, ama arada kaşınıyorsun bende ilk fırsatta kaşıyorum :D canım benim
evlendikleri kızların kendilerini terk etmesini istemeyen erkekler için öğütler:
1) insan olun.
2) beklediğiniz şeyleri sizde yapın.
:lam3r
istediğimiz zaman çocuk mu doğurcaz yani biz :'(
neden olmasın? gerekli imkanlar sağlanırsa ben doğurmam onu bi söyliyim bi kere .q
istediğimiz zaman çocuk mu doğurcaz yani biz :'(
ısmarlama çocuk evlat edinme yurtlarından alınacağına göre evet gidip bu işleri sizde halledebilirsiniz. ha listedeki gibi yok çocuk istiyorum yapacaksın kafası yoksa maddi manevi imkanlar sağlanıp kadında kendini hazır hissettiğinde çocuk yapılması planlanırsa o başka maalesef siz yapamazsınız hayır :)
teker teker gelin lem :boks
:lolol:
ha şöyle akıllı ol :lolol:
=> gidin bir kuaföre, saçları sarı yapın... ( kuaför masrafları kendilerine ait )
=> gidin bir optik dükkana mavi lens alın, takın.. ( erkekler olarak burdaki masrafın %20'sini karşılarız... memursak belli bir yüzdelik kısmı da devlet karşılıyor zaten.. size de bir şey kalmıyor... oh miss
:silly
O zaman içtikçe dilimiz de çözülsün, kimin ne sırrı varsa ortaya dökelim. Bol bol dedikodu yapalım ama aynı zamanda her şeyden her türlü kültürden de haberimiz olsun.
Slav arkadaşım var, çok tatlı kız, çok severim. Ama içmesin :D
Ayrıca ilk mesajda yazılanların hepsine katılıyorum. En azından bizim hatun öyledir.
dedikodu yapmıyor musunuz onelan
UnicornKnight
26-05-2009, 23:14
sadhjcvashcvsahvchjasvchjsa nan 2. sayfa da varmış mesajın esprisi kalmadı... :silly