Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Hegre Archive, Met Art ve FTV Girls...
UnicornKnight
25-05-2009, 02:18
aga onlarsız bir hayat olmaz yahu, hani orda gördüklerimiz de olmasa sokakta gördüklerimiz yüzünden insanlığın dişi bireylerinin tersine bir evrim sürecine girdiğini düşünebilirdik... iyi ki varlar yahu... :(
:zik:
ben arada bakıyorum televizyon izleyerek uyurken. güzel ürünler var gercekten iç çamaşırı olarak da ben alsam victoria secret üstüne pantolon giymem o kadar para vercem kimse görmicek niye alıyım ki lan o zaman ha şahinler giymişim ha victoria secret
sokakta gördüklerine kurban ol sen. sokakta senin gördüklerin seni görüyolar mı acaba hahahahayyyyttttt .q
arkadaşım bakmak vardır görmek vardır bide .q
UnicornKnight
25-05-2009, 02:46
o boylarla zor oluyodur jkasbcaksbchksachkasvchjavchja helal nan, daha benin bişi söylememe gerek kalmamış... onelan
UnicornKnight
25-05-2009, 02:47
sokakta gördüklerine kurban ol sen. sokakta senin gördüklerin seni görüyolar mı acaba hahahahayyyyttttt .q yaaa bi git kenk, konu ile ilgili duygularıma tercüman olması için pirimiz ve liderimiz author' un bilmem kaç tane başlığına link verebilirim şurda... nelerine kurban olacağım sokaktakilerin??? patlıcan kollarına mı yoksa kokan... ehm neyse... :D
kendi karpuz göbeğine bakmadan patlıcan kollara laf atma hiç kenk onelan
UnicornKnight
25-05-2009, 02:52
kendi karpuz göbeğine bakmadan patlıcan kollara laf atma hiç kenk onelan
işte işin en güzel yanı slav kardeşlerimizde sizdeki bu kendini prenses zannetme sanrısı yok... neden? çünkü aşmışlar bazı şeyleri, her şeyleri ile gerçek birer "kraliçe" (bkz. prenses solda sıfır kalır yanlarında) olduklarından detaylara takılmıyorlar...
bir de kendilerine dair hem hijyene hem de görünüme önem veriyorlar... lan yolda bazen görüyorum beyle yaz da geldi ya şimdi açıldılar saçıldılar bizimkiler, hani hatun biraz olsun yüzüne bakılabilir bir şey lakin arkadaş kollarındaki kıllardan tırstım acaba troleybüs müdür nedir oldum... şimdi kalkıp da bu kezbangilleri hiç savunma bana, kollar o haldeyse daha ötesini düşünmeyi midem kaldırmıyor diyeyim anla... onelan
UnicornKnight
25-05-2009, 02:56
http://hosted.lsgmodels.com/fhgs/maria03/photos/002.jpg
misal şu arkadaş yerine bizim kezbanlardan biri olaydı yağ ve sivilce içinde bir sırt ile kıllı kollar, omuzlar, bel çukuru (en kötüsü bi de bu yaaa :S ) görüyor olacaktık... işte demek istediğim budur, bu mudur? budur aga... onelan
yaa kenk benim kızdığım ne biliyomusun? türk kızlarına bok atmadan da pek ala o beğendiğin slav ırkından olan kızları göklere çıkarabilirsin. ama neden hep bi türk kızlarına bok atma çabası? 2 tane ablan var kenk yazıktır günahtır. bu türk kızlarının hepsinin mi kolları kıllı kardeşim? neden bu genelleme? hem diyelim hepsinin kolu kıllı... o kolu kıllı kızlar da sana baktığı zaman milyon tane eleştircek şey bulabilir. ne amaçla bakarsan onu görürsün kenk.
ayrıca sen nerde görüyosun o kızları merak ettim. kasımpaşada falan mı takılıyosun? ben burda dışarı çıktığımda bakımsız kız çok nadir görüyorum mesela. ki düşün bi bunu ben diyorum :D
UnicornKnight
25-05-2009, 03:05
ajkcbnajskbcjkasbcjkas ben realiteden bahsediyorum sen istisnalardan kenk... :yes:
ha ayrıca "senin anana bacına deseler" tadındaki ajitasyonunu da yemedim kenk onu da söyleyeyim... bir satır yukarıda da değindiğim gibi istisnalardan değil genel realiteden bahsediyorum ben... :yes:
Slav kızlarını da benim midem kaldırmaz.
ajkcbnajskbcjkasbcjkas ben realiteden bahsediyorum sen istisnalardan kenk... :yes:
ben de diyorum ki kendi realitenden bok atmadan da bahsedebilirsin.
UnicornKnight
25-05-2009, 03:09
iyi de kenk SEN neden üzerine alınıyorsun ki anlamadım, gayet de hayranlık duyulan bir kaç oluşum ve içerikleri ile ilgili bir hastası olunma durumu ile alakalı biraz da kendi gerçeklerimize işaret edilen bir topik bu, hani nedir bu sendeki rus korkusu beyle, aklın çıkacak nan neredeyse... kendine mukayyet ol kenk... :silly
Ama Onur bekaret gibi bi olguyu erkekler kafalarindan atamazsa, Turk kadini bazi seyi nasil assin Allah askina.Bakire degilse hala o***u sifatini yiyen bir kiz rezil edilirken, bir yandan da sirf guzel oldugu icin yedigi (bekaret meraklilarinin tabiriyle) Mars'a giden biz kizin kraliceligini ilan etmek de haksizligin daniskasi.
Rus kizlar guzel, bu burda kalir, ama ne Turk erkegi icin deli divaneler, ne de Turk erkegi cinsel yonden sampiyon falan degil.Para karsiligi guzel bir kadinla birlikte olma modasi ugruna da ona buna sifat bulmana da dogal olarak tepki eninde sonunda gelir.Ben de Turk erkegi icin ileri geri zamaninda cok laf atmistim, ama aramasini bilmiyormusum.Akli basinda ve fiziken salyalarimi akitani buldum, ve su anda da esim, ve ben onu Venezuala'da tanidim.Allah'in isi iste.
kenk ben türk değilmiyim neden üzerime alınmıyım? ne kollarım kıllı (evet alıyorum kollarımı) ne de patlıcan gibi. ama alınıyorum üzerime çünkü türk kızlarından bahsediyosun. ayrıca rus korkum falan da yok. ben elimi sallasam ellisi, başımı sallasam tellisi. .ötümü başımı sallasam düşün artık :silly
sen rusu musu bırak da şöyle yüzüne bakılır bi hatun yap kendine, rusmuş, türkmüş, sudanlıymış önemli değil artık müzmin bekar kenkim :D
UnicornKnight
25-05-2009, 03:21
slav ya da latin olmadıktan sonra gerenk yok, elizabeth ile seviyeli birlikteliğimi devam ettirim daha iyidir bizim kezbanlardan... onelan
var var türk kızlarıda güzel bakımlı ben almanyaya gittim orda da şişko kıllı sarışın alman kızları vardı halbu ki gitmeden önce hepsini heidi klum sanırdım
UnicornKnight
25-05-2009, 03:27
e olmasın da zaten kıllı, çenesi düşük, fesat ve temizliğe önem vermeyen bi kezban kenk... ben böyle memnunum, şikayet ettiğimi de hatırlamıyorum? :yes:
UnicornKnight
25-05-2009, 03:28
var var türk kızlarıda güzel bakımlı ben almanyaya gittim orda da şişko kıllı sarışın alman kızları vardı halbu ki gitmeden önce hepsini heidi klum sanırdım sendeki tipik bedevi şansı olmakla beraber biz burda slavlardan bahsediyoruz arkadaşım aryanlardan değil... onelan
kıllı elizabethle mutluysan kim ne diyebilir kenk onelan
UnicornKnight
25-05-2009, 03:29
neyse gençler, istisna olanlar ya da istisnalar ile olanlar halen daha kendilerinin de gayet iyi bildikleri buz gibi gerçeklere gözlerini kapamakta ya en çok ona yanarım... ben yatıyorum, yarın iş var, ne haliniz varsa görün... :D
ayy hayret bişey yaa :D senin görmediğin o buz gibi gerçek slavların sana yanıp yanıp bitmediği kenk :D
burda netten bakıyoruz mankenlerin fotolarına. hepsi güzel gitsek sokakta gezsek bi ton çirkin vardır. hem burda her köşe başında 5 erli 6 şarlı abaza grup durup gelen geçen her türlü kıza laf atarsan kendilerini güzel sanırlar sonra niye bu afra tafra diyosunuz lan tamamı türk kızları cok güzel bi kere bizede bakmazlar hepsi pırlanta gibi cocuklar sevgili can daha bu takıma serveti mehmet topalı giricek yani kolay diiil sevgili can
Essovius
25-05-2009, 04:02
bu toplumdaki kadın erkek seviyesiyle alakalı kadınlar herzaman erkeklerden daha bakımlı olurlar erkekler ne kadar elit olursa kadınlar da dış görünüşlerini ona göre yükseltmek zorunda kalırlar.q
bu toplumdaki kadın erkek seviyesiyle alakalı kadınlar herzaman erkeklerden daha bakımlı olurlar erkekler ne kadar elit olursa kadınlar da dış görünüşlerini ona göre yükseltmek zorunda kalırlar.q
bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
pratikte bir çok örneği var bunun, ülkemizdeki kadın popülasyonunun en az %80'inden daha bakımlı olduğumu iddia edebilirim. yine bir kadın ülkedeki erkek popülasyonunun %90'ından daha bakımlı olduğunu iddia edebilir. orandaki fark "bütün kadınların bütün erkeklerden daha bakımlı olduğu" anlamına gelmez değil mi :zaf:
yeni duş aldım, ellerim buruş buruş, daha duş sonrası bakımımı bitirmedim, anca sabaha biter.
bende duş alım şartlar eşitlensin
deplasmana mı gidiyosun umo
yok be uzak degil burda hemen
Essovius
25-05-2009, 05:15
bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
pratikte bir çok örneği var bunun, ülkemizdeki kadın popülasyonunun en az %80'inden daha bakımlı olduğumu iddia edebilirim. yine bir kadın ülkedeki erkek popülasyonunun %90'ından daha bakımlı olduğunu iddia edebilir. orandaki fark "bütün kadınların bütün erkeklerden daha bakımlı olduğu" anlamına gelmez değil mi :zaf:
sen aynaya bakıp ülkemizdeki kadın popülasyonunun en az %80'inden daha bakımlı olduğunu düşünüp mutlu olabilirsin ama ben hala kadınların bakıma daha çok önem verdiklerini ve insanların kendilerini geliştirdikçe daha bakımlı olduklarını düşünüyorum.
sen aynaya bakıp ülkemizdeki kadın popülasyonunun en az %80'inden daha bakımlı olduğunu düşünüp mutlu olabilirsin ama ben hala kadınların bakıma daha çok önem verdiklerini ve insanların kendilerini geliştirdikçe daha bakımlı olduklarını düşünüyorum.
peki bu kadınların her zaman erkeklerden daha bakımlı olduğu anlamına mı geliyor?
Beeengbeng
25-05-2009, 05:22
bakım nedir?
kajsdlkajs
dermatologtan çıkamayan insanlar var
Essovius
25-05-2009, 05:26
şöyle düşün bir kozmetik mağazasına girdiğinde standların çoğu kadın bakım ürünlerine ayrılmıştır. ya da estetik merkezlerinin müşterilerinin çoğu kadndır. kadınlar güzelliğe daha düşkündür. maddiyat bu konuda önemli maddiyat elverdikçe kadınlar kendilerine bakmaya gayret ederler. tabi bunun yanında bahsettiğim kültür seviyesi de önemli. ama o kültür seviyesi bi başına olmuyor işte kadınlar ve erkekler beraber yaşıyorlar ve erkek egemen bir dünyaya sahibiz. nolacak o zaman erkekler gelişirse kadınlar da gelişecek. e kadınlar zaten süse bakıma meraklı gerisi gelir zaten.
şöyle düşün bir kozmetik mağazasına girdiğinde standların çoğu kadın bakım ürünlerine ayrılmıştır. ya da estetik merkezlerinin müşterilerinin çoğu kadndır. kadınlar güzelliğe daha düşkündür. maddiyat bu konuda önemli maddiyat elverdikçe kadınlar kendilerine bakmaya gayret ederler. tabi bunun yanında bahsettiğim kültür seviyesi de önemli. ama o kültür seviyesi bi başına olmuyor işte kadınlar ve erkekler beraber yaşıyorlar ve erkek egemen bir dünyaya sahibiz. nolacak o zaman erkekler gelişirse kadınlar da gelişecek. e kadınlar zaten süse bakıma meraklı gerisi gelir zaten.
kozmetik mağazasındaki standların kimlere ayrıldığı yahut estetik merkezlerinin müşterilerinin kimler olduğu bu ayrımı yaptırıyor yani? : )
argümanlarımızı tümevarım ile temellendirecek isek aynı kültür seviyesi (?) örneğinde belirttiğin gibi, cinsel farklılık da kozmetik, estetik tezini çürütür. şöyle ki, bir erkeğin selülit kremine yahut göğüs estetiğine ihtiyacı yoktur.
erkek egemen bir dünyaya sahibiz (?). devamında gelişimden dem vurmuşsun da hegemon tarafın diğer taraftan daha bakımsız olduğu genellemesi ile ne ilgisi var ben anlamadım.
Essovius
25-05-2009, 05:49
bakımdan kastım, babuşun örnek gösterdiği dik memeli ,selülitsiz, dolgun dudaklı, güzel hatunlar. burdan yola çıkmadık mı zaten ? cinsel farklılık estetik tezini çürütebilir ama olay bu değil, olay daha bakımlı kadın isteyen erkekle, bakımlı olma yolunda ilerleyen kadının erkeğin hegemonyasına takılması.
bakımlı olma yolunda ilerleyen kadının, erkeğin hegemonyasına takıldığını düşünüyoruz, evet.
cümle kendi içinde çelişik değil mi yahu, bir yandan kadının bakımlı olmasını isteyen erkek, diğer yandan kadının bakımsız olmasındaki etkenin erkek hegemonyasından kaynaklandığı, ilginç.
Essovius
25-05-2009, 06:00
ilginç olduğunun bende farkındayım:D ama olan bu. bir yandan oo taş gibi hatun isterim diyip diğer yandan karısını kızını ya da sevgilisini spor salonuna göndermyen garip türk erkeği.q
yine genellemeye doğru yol alıyoruz sanırım? http://www.geyikler.net/forum/images/smilies/mysmilie232gif.png
amfide yanıma oturduğunda leş gibi ter kokan tikiden, yağ esanslı saçlarını ahenkle dans ettirerek kevgire dönmüş suratından şikayet edip sivilce tedavisi gören bulaşıklarımdan sorumlu kankimden bakımlıyım ben. kültür seviyesi (?) diyoruz da bu insanlar üniversite okuyor, bir diğer ortak özelliği de hatun olması.
bu insanlar spor salonuna gitse ne olur? :D
Essovius
25-05-2009, 06:22
alemsin he :D kültür illaki kitap okumak demek değildir yaşadığı ulusun kültürüyle de etkileşir insan.
arkadaşın sivilce tedavisni görüyor en azından :D spor salonuna gitmesi onu daha fit yağlı saçlı sivilcei yapar bu da bişeydir :p
Beeengbeng
25-05-2009, 06:36
aradaki bakım nedir sorumu sallamayıp devam edişiniz gözümden kaçmadı değil.
neyse gelişen dünyadaki erkek hegemonyasının kadının üzerindeki yaptırımlarına (su) koyveriyim size bi şey olmasın :silly
@beng
120bin km'den sonra girilmesi gereken tamirat durumu
:ozi
@unic
boşver babuş, bunlar slavların dırnaaa olamaz. Ammaaa şu da var ki, her slav da sütaş değil. Umonun gördüğü almanlar da gerçektir :D komşunun tavuğu sana kaz gözükür ya, o hesap işte :D
Bizim kızlar da güzel tabi :D, ama kimle karşılaştırdığına bağlı yani. Mesela Sudan'a 5 çekeriz kızlarımızın güzelliğinde :love istisnalar hariç :D
PeNTaGRaM
25-05-2009, 14:59
Nice avrupalı hatun gördüm kanlı yemekler yüzünden bacakları varis doluydu.Olay vitrinde göründüğü gibi değil :(
İster kabul edin ister etmeyin ama yabancılarında çirkinleri çok fena dayu öyle böyle değil.
UnicornKnight
25-05-2009, 15:30
yok zaten onu kabul ediyoruz zaten kubi de çirkini çok çirkinj evet, sıradan olanı ise bizimkilerin yanında bildiğin victorias secret mankeni gibi oluyor... güzeline zaten hiç girmeyelim, aklını çıkartır insanın... onelan
UnicornKnight
25-05-2009, 15:31
boşver babuş, bunlar slavların dırnaaa olamaz. hay ağzını slavlar öpsün kenk, budur işte, imzamı atarım... onelan