PDA

Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Oz

Corey
28-03-2009, 17:59
http://img26.imageshack.us/img26/9333/66990046.jpg

1997-2003 yılları arasında yayınlanmış 6 sezonluk bir dizi oz.
oz, oswald maksimum güvenlikli hapishaneye sokaklarda verilen isimdir.
klasik bir hapishane filmi yada dizisinden gerçekten çok uzakta.
ülkedeki en azılı suçlular oz hapishanesinde emerald city adındaki özel bir bölümde tutuluyor.
bu bölümde 8 tane farklı grup bulunuyor ; sicilyalılar, irlandalılar, latinler, müslümanlar, aryan kardeşliği, zenciler, eşcinseller ve diğerleri.
kimi zaman sürekli çatışma halinde olan gruplar kimi zamanda çıkarları açısından işbirliği içersinde olabiliyorlar.
tahmin edebileceğiniz gibi uyuşturucu, ırkçılık, adam öldürme yada tecavüz gibi olaylarda burda kaçış yok.

dizinin açıkçası her tarafından kalite akıyor.
oyunculuk derseniz şu an yayında bir çok dizi oyuncusunu burda görmek mümkün. yani dizi kadrosu resmen dream team şeklinde.

hapishane içinde dönen bunca vahşete rağmen yeri gelince duygu seli yaşatmalarıda ayrı bir tat.
aslında daha yazılcak çok şey var ama en iyisi izleyin kendiniz görün. şu ana kadar yapılmış dizilerden kesinlikle en iyiler arasında.

Umo
28-03-2009, 18:00
bizdede var bunun bayanlar versiyonu parmaklıklar ardında

burak
28-03-2009, 18:01
cıne5 veriyodu diye hatırlıyorum değişik sapkınlıkların kanın ve tekerlekli sandalyeli bi adam :)

Corey
28-03-2009, 18:04
gerçekten bu diziyi izledikten sonra diğer dizilerden aldığım zevk düşmeye başladı

Beeengbeng
28-03-2009, 18:06
hakkaten heralde en kalite dizilerden biridir bu gelmiş geçmiş, ama toplasan zar zor hatıladığım 3-4 bölümden ziyade tüm sezonları baştan sona izlemek istiyorum ne zamandır da aşkı memnudur yok efendim dudaktan kalbedir vakit kalmıyor asjdhaks

oŋυrov
29-03-2009, 05:48
o kadar var mı lan bu dizi eski şeyleri pek izlemek adetim değildir ama fazla övüldü :D

Corey
31-03-2009, 10:21
o kadar var mı lan bu dizi eski şeyleri pek izlemek adetim değildir ama fazla övüldü :D

bende izlemen önce süper bi şüpheyle yaklaşmıştım
hatta izlemeye sıkıntıdan başladım bi arkadaş getirdi verdi indirmedim bile :D
ama sonuna kadar değer yani pişman oluncak bi dizi değil kesinlikle

Corey
31-03-2009, 10:22
bide şu var oyuncuların hepsi tanıdık simalar
en çok lost ve dexter'dan var