Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Fark!!!
UnicornKnight
20-05-2009, 00:34
facebook' da harıl harıl paylaşılan, iyi de yapılan bir albümden alıntıdır, esasen resimler başlığı altına açacaktım fakat o başlık altındaki sulu sepkenliğin duruma ters olduğunu düşünerek burayı daha uygun gördüm...
http://img507.imageshack.us/img507/5559/28671143082063378141727f.jpg
http://img507.imageshack.us/img507/1166/28671143082023377141727.jpg
http://img527.imageshack.us/img527/117/28671143081983376141727f.jpg
erdoğan ile kıyaslanması beni üzüyo
zufall_allen
20-05-2009, 00:58
erdoğan ile kıyaslanması beni üzüyo
+1 lider
Minacettin
20-05-2009, 01:20
Evet Lider'e katılıyorum bende.
Neden Tayyip ile Atatürk'ü kıyaslıyorlar ki durmadan?
Tayyip nasıl Atatürk gibi olsun?
Bu tür gösterimler çok saçma bence.
şudurumda atatürk gelsin hiçbişiy yapamaz
Atatürk bir kurucu, bir lider, bir önderdir yol gösterir. Yemez yedirir...
Tayyip ise manipülatördür, kendisine çevre yaratmak için insani değerleri kullanır, politikasını TÜRK insanının yapısına göre belirler, siyasi düzenle ve dünya politikalarıyla ilgilenmez veya devletin bekasını hareket etmez... Dünyaları yer, doymaz.
Ve unutmayın, ATATÜRK , bin yılda gelen önderlerden biridir. Adama tüm dünya hayran, yüzyılın adamı seçiliyor. Bizim SIĞIRLAR(yeni jenerasyonumuz ve bunların cahil cühela dedeleri diyebileceğim tayfa) , nedense bu adamın büyüklüğünü anlamak istemez. Kabullenemez. Çünkü ilerigörüşlü düşünceleri çok kesin ve nettir, bazı kesimleri çok rahatsız etmiştir. Bu kesimler onu dinsiz, alkolik ve diktatör ilan etmiştir :) Ama gerçek aslında o kadar ortadadır ki.
Neyse ya, beni oralara sokmayın.
Bu adamla, atamızı karşılaştırmak çok saçma. Aynı konuda isimleri geçmesi bile yazık hatta.
PRİM'dir yani bir derece.
edit: anlatım bozukluğu giderilmiştir :D
umarım bunları bana nazaran dememişindirki ben atatürke karşı hiçbir zaman senin belirttigin ithamlarda bulunmadım bulundurmadım,ama dedigiminde hala arkasındayım
Sana ithafen birşey yazmadım. Ama aklıma gelen bir modadan bahsetmeden edemedim.
Benim yakın arkadaşlarım falan dediğim kişilerin bile Atatürk hakkında sığır fikirleri var. yok ilkokuldayken dedesi çağırırmış balgam atarmış kitaptaki atatürk resmine, yok bilmemneymiş, yok Hz.muhammed'den önemli miymiş? LAn kim dedi daha önemli diye. İkisi o kdr başka ki...
Atatürk şu anda burada olsa ne yapardı bunu bilemeyiz. Ama yapacaklarını da tayyipin yaptıklarıyla yine de karşılaştıramayız :D
şudurumda atatürk gelsin hiçbişiy yapamaz
seni de yapar beni de merak etme
aha koyu fanatik haklısın bilader :D
Hani kıyas olmaz da mesela şu durumda Hz. Muhammed gelse deli diye akıl hastanesine gönderirler :D
Hani kıyas olmaz da mesela şu durumda Hz. Muhammed gelse deli diye akıl hastanesine gönderirler :D
biraz sakıncalı bi konu ama neden olmasın:D
traş siyaset
saçmı sakalmı abi:kronaz
şimdi siyah beyaz ayırım yapma:kronaz:
atatürk yaşasaydı milli görüşçü olurdu.
tek başına iktidar olurdu
Bi carpardi, yarisi bosa giderdi.
Kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş.
Kurt kocayınca köpeğin maskarası olurmuş.
peki bunun konuyla ne ilgisi var?
o konuşur arada bakma sen:kronaz jsfkdgnjdskfnhdf:D
seni de yapar beni de merak etme
:'(
askere kelle diyebilen bi zihniyet .karşılaştırıLması hata !
PeNTaGRaM
25-05-2009, 23:35
Hapistede dokuz ya$ında kızı karı yaptığı için de $i$lenir muhtemelen onelan
askere kelle diyebilen bi zihniyet .karşılaştırıLması hata !
askere değil, keşke askere olsa... şehitlere
bansheinator
26-05-2009, 11:06
bu konu da pek kuru geçmemiş.
bi halt farketmezdi, baykal gibi müzmin muhalefet kalırdı sanırım...
Beeengbeng
01-06-2009, 15:25
erdoğan tamam da , baykal'la kıyas mı? yok artık o kadar da değil :silly
bu kıyaslamayı yapmak çaresizliktir.kimse kimsenin yerini dolduramaz.bu hareketleri yapanlar hangi amaçla yapıyo bilmiyorum ama benim açımdan cahillik