Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Sinetr.com
Bir kısmınızın bildiği, bir kısmınızın hiç duymadığı, bir kısmınızın duyup ta sallamadığı, bir kısmınızın gidip te dönemediği sitemiz hala yayında. Bu foruma geçtiğimizden beri konusu geçmemiş... Hatırlayım ve sinema ve dizi olaylarıyla ilgili mevzuları orada ağırlıklı konuştuğumuzu bildirmek istedim.
Az önce Fargo filminin "eleştirel bakış" yazısını bitirdim. Bu tarz yazı eklemelerde falan buradan haber ederiz, sizler de izlediğiniz filmlerin eleştirel bakış yazılarını siteye ekleyebilirsiniz. Bunun için, benimle veya yönetimden herhangi bir arkadaşımızla bağlantıya geçmeniz yeterli...
Hani alkış?
:alkış:alkış:alkış:alkış
Canım arkadaşlarım, civan arkadaşlarım
Elin yabancı insanları google'dan araştırıp ta giriyor, yorum üzerine yorum yapıyor.
katılsanıza şu seviyeli sinema kültürü ortamımıza...
Bak yeni film de yazdım, ozim de bired pit'in yeni filmini şeetmiş, traileri güzel falan.
Hadi la , ekşın biraz
Evladım bak, hala hareket yok, tam 13 dk oldu önceki mesajın üstünden
hala hareket yok :mad
:silly
o diil de , feysbuktaki grubumuza eşşeekk gibi insan davet ettim 200 kişi civarı, 20si gruba katılsa, bunlardan 5'i siteye takılsa kar'dır.
Siz de geyikler.net'imizin, sinetr'mizin, kitaptr'mizin, sivrimizin reklamını yapıonuz mu? Tavsiye edionuz mu?
Hiç sanmıyorum...
Muhattap olmicam sizle bundan sonra ya.... Çok ayıp ya, valla bak
sitemize de girin ama olmaz ki :(
o site bambaşka la, valla bak. böyle lakayt değiliz, adam gibi işimizi yapıoruz :(
UnicornKnight
24-05-2009, 23:35
girdim baktım, hepsi okumuş efendi çocuklar... :kronaz
Google'da daha üst sıralara çıkarsa site (sitenin geleceği açısından) daha iyi olur. Piyasada bu kadar sinema sitesi varken gelişmesi, üye çekmesi zor, meşakkatli, çalışmak, duyurmak, kaliteli iş çıkarmak lazım. Kim ne yapsın senin yorumlarını? (Bu kısım şakaydı :silly) Öyle işte, biraz zor gibi ama impossible is nothing tabi..
bookmark tab'ınıza ekleyiverseniz, eniştenizin bloguna tıklar gibi , her gün tıklasanız, çığ gibi büyüsek, google pagerankimiz yükselse (başka nası yükselcek lan :mad) güzel olmaz mı?
ah canlar vaah canlar....... az yardım edin, yorum yapın, yazı yazın, izlemionuz mu film:D hayret bi olgu
UnicornKnight
25-05-2009, 01:05
unborn seyrediyorum şimdi, korku filmi diye şeettik korkamadık fevkalde sıkıcı çıktı... ha başrol karı daş, g.tü de daha bi daşşş o ayrı ama... onelan
ha yaz böyle işte canını yediğim
ben arada girip gönlümden ne kopuyosa atıyorum birkaç yorum... :D
Hah işte, gönlünüzden kaç hit koparsa, girmiş olmanız yeter civanlar :(
Biz yine de siteye yazı eklendikçe burdan duyuralım. Taş atıp kolunuz yorulmaz, gördükçe en azından girizleyin. Ama şugar site
Sinemaylada hiç aram yok, olsa girerdim =/ caminin duvarına mı yazsak sitenin adresini, hani Barlas'lara bakan cepheye, Cevat'ın arka camın soluna :D
:kopanzi doğanın marifeti, hiç te üye olmadı ibiş :D ama yazdı
yenilemek lazım onu :D
Ben de kim yaptı bunu diye yıllardır merak ederdim :D Zaten silindi gibi bir şey :(
sarmıyo sinemaların eleştirilmesi felan beni. bazen rastlarsam giriyom. mesela şimdide giricem :D
ayrıca bu tema güzelmiş bi ara çok boktan seçimleri vardı ozilaz ın şfmsadlÖŞİ
arada tıklayın be uşaklar
hiç film izleyemiyorum.yazın telafi ederiz
ha en son diğerleri diye bi film izledim.
filmin başından sonuna kadar ne olcak şimdi diye bekledim,hafif bi gerilim var ama atraksiyon yok. filmin sonlarında düğümler çözülüp film bi anlam kazanıyodu sanırım,ama cd nin o bölüm çizikti izleyemedim,sövüp çıkmıştım odadan :(
e bi yazın abi ya bak mesajımın üstünden kaç dakika geçti :p
Google'da daha üst sıralara çıkarsa site (sitenin geleceği açısından) daha iyi olur. Piyasada bu kadar sinema sitesi varken gelişmesi, üye çekmesi zor, meşakkatli, çalışmak, duyurmak, kaliteli iş çıkarmak lazım. Kim ne yapsın senin yorumlarını? (Bu kısım şakaydı :silly) Öyle işte, biraz zor gibi ama impossible is nothing tabi..
300 üyemiz var. PR 3 şu an. Aylık 9000 tekil ziyaretçi geliyor :D
Tabi piyasada 50'den fazla Türkçe sinema sitesi var. Günlük güncellenemeyen bir siteye göre yerimizi gayet iyi görüyorum. Devamlı eleştiri/haber yazan 4-5 üye olsa mevcut istatistiği 2'ye 3'e katlarız.
o değilde siteden entel hatun kaldırabilme olasılıgğımız nedir :hmmm
İmkansıza yakın.. Hepsi www.kadininsesi.org (http://www.kadininsesi.org) 'da takılıyormuş :silly
sende her boka imkansız lan
Sen de kurak yere olta atmaya bayılıyorsun gitsene sazlıklara ne işin var buralarda :silly
zor yolların adamıyım olm ben nsdşlakfs
Daldan dala atlayarak kuşları yakalamaya çalıcağıma kuş gelsin dalıma konsun demiyorsunda zor yollarmış :silly
Şu ifadeden de vaz geçeceyim en iyisi, çok laubâli gözüküyorum :p
macera oluyo lan işte banada sal.kişfs
O gülme efektinden hakaret izlenimi edindim sal.k falan n'ayak? :silly
aşiljasifkbisiktirgitlanşsşjjkşlafsşf :thefinger:
Güncel tutalım en iyisi bu konuyu onelan
hee bak arada tıklayın...
bak büyük kolaylık
www.sinetr.com
tamam lan sende 40 yılda bi yazı yasdın şldas,kfasdifş,d :D
nalakası var lan, bir yığın yazı yazdım (5-6 :hihihi:)
ama daha yazcam :huhh
tema süper olmuş
sitenin mükemmelliğinden bahsetmeye gerek varmı? bence yok
süper işlere imza atıyosun özgür abi :)
kıymetini bilmek lazım
Övgü için egom adına teşekkür ederim :D
abartmayın ozi de insan :silly
ulan abartmayın
egosunu kabartmayın
:ozaile:
ben de onu diyorum işte :D
bansheinator
31-05-2009, 01:36
özgürün kıymetini nasıl bilcez :D bilemedim :hmmm
özgürün kıymetini nasıl bilcez :D bilemedim :hmmm
güzel bir ortamın oluşmasından..
ve yaptığı sitelerden
tema boktan, ozi tema felan seçmesin lan.
eskisi iyidi be olm ne lan böyle ciklet değiştirir gibi. :thefinger: