Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Yangın
bir gün bir ormanda yangın çıkar ve ormanın dört tarafını sarar, sadece bir çıkış kısmı vardır. bir kargaşa olur ve herkes çıkışa yönelir...
zürafa ortaya bir fikir atar, der ki boy sırasına göre gidelim, fil hayır olmaz kilo sırasına göre gidelim, aslan olmaz lan der alfabetik sıraya göre gideceğiz, aslan hali ile kral kimse itiraz edememiş. başlamışlar gitmeye, neyse yaaş yavaş ilerliyorlar, aslan hemen önünde bir bit görmüş, ulan demiş bit de olsan sıraya gireceksin, bit aslana dönmüş sen benim ne biti olduğumu biliyormusun demiş.
:D :silly
Minacettin
12-05-2009, 14:31
:D :silly
lolabunny
12-05-2009, 17:41
gzuel :yes:
-Yangın dolabını açarsanız nolur :hmmm?
+Yang kızar onelan
geldi aklıma
lolabunny
12-05-2009, 18:44
aklınla bin yaşa:D
di mi ya, aşmış bi insanım ben. Hepiniz etrafıma dolanın, benimle aynı tarafta olun. tepedeyim ben. apodıhasd hatta çağla şikel tostumu yesin falan yani
lolabunny
12-05-2009, 18:52
di mi ya, aşmış bi insanım ben. Hepiniz etrafıma dolanın, benimle aynı tarafta olun. tepedeyim ben. apodıhasd hatta çağla şikel tostumu yesin falan yani
dostum sen nerelerde kalmışsın :gözdön
highwayman
12-05-2009, 19:03
agsdhgasghj süper yaa... :D
forma çevirdiniz iyice burayı kayboLun buradan :mad:
emeğe saygı lütfen + yorum :mad:
şeker_gevese
19-05-2009, 12:38
şimdi bişey sölicem.! forum olaraktan dışlıycaksınız beni..söylesem mi kiii...:S:S
ouff....:morsurat: hayatım boyunca hep böyle oldu.. bişeyleri anlayamadım gitti...
neyse neyse söylüyorumm.. bu fıkrayı da anlayamadım ya daa anladığım şeye gülemedim... öyle bişeyler oldu işte :(
madhouse
19-05-2009, 12:41
ne var anlaşılmayacak :silly
zufall_allen
19-05-2009, 12:51
şimdi bişey sölicem.! forum olaraktan dışlıycaksınız beni..söylesem mi kiii...:S:S
ouff....:morsurat: hayatım boyunca hep böyle oldu.. bişeyleri anlayamadım gitti...
neyse neyse söylüyorumm.. bu fıkrayı da anlayamadım ya daa anladığım şeye gülemedim... öyle bişeyler oldu işte :(
bunun için üzülme pişman olmycaksın en azından :silly
şeker_gevese
19-05-2009, 12:52
ne var anlaşılmayacak :silly
bilmem kii ..:S şaka yapıyorum falan sanma cidden annamadımm:(
şeker_gevese
19-05-2009, 12:53
bunun için üzülme pişman olmycaksın en azından :silly
pişman olmamak:):) güzel şey olsagerek:D:D tşk.ler zufall:)
zufall_allen
19-05-2009, 12:53
ne demek rica ederim de pişmam değil pişman:silly
şeker_gevese
19-05-2009, 12:55
ne demek rica ederim de pişmam değil pişman:silly
ahahaha..! tamam yaa ben susuyorum..:tap
madhouse
19-05-2009, 13:43
harbi anlamadın mı? bit diyo. bite bi sıfat verince alfabetik olarak aslanın önüne geçiyo :D
:hmmm ciddi ciddi anlamadınmı yahu :şaşır
şeker_gevese
19-05-2009, 14:08
:hmmm ciddi ciddi anlamadınmı yahu :şaşır
bende okuduğumda mad*in dediği gibi bit*e bi sıfat vermem gerektiğini ve sonunda aslan*ın önüne geçmesi gerektiğini anladım ,,, amaaa..! anladığım şey olmadığını düşündümm..
...sonuç olarak anlayamadım sanırsammm :S ya da gülemedim..!
bende okuduğumda mad*in dediği gibi bit*e bi sıfat vermem gerektiğini ve sonunda aslan*ın önüne geçmesi gerektiğini anladım ,,, amaaa..! anladığım şey olmadığını düşündümm..
...sonuç olarak anlayamadım sanırsammm :S ya da gülemedim..!
anlamadın o zaman :kötü
şeker_gevese
19-05-2009, 14:47
anlamadın o zaman :kötü
ühüü :fırat: hep böyle oliii...:(
mutualist
05-06-2009, 04:26
an bitiymiş :D
şeker_gevese
09-06-2009, 21:46
an bitiymiş :D
cidden anladığım şey buydu! ama gülememiştim...=s