Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Format
UnicornKnight
09-05-2009, 21:17
canlar cananlar, sisteme geniş kapsamlı bi format çekip her şeyi en baştan kuracağım için beyle 2-3 saat falan yokum ben, hani bu konuda böylesi durumlarda geyigerlerimizin kullanması için dursun burda bi kenarda beyle... onelan
hadi bakalm, olur öyle.
paylaştığın için sağol, yazmasaydın intihar ediodum bak
bansheinator
10-05-2009, 00:38
ahsuadha dün gece attım format sabah 5 e yattım öğlen iki de kalktım :(
ama cayır cayır :cigaralib:
c yi bile biçimlendirdim o derece onelan
sil baştan başlamak gerek bazeen :ozi
bansheinator
10-05-2009, 00:41
bende öyle yaptım ama veriler hala elimde .q
bu arada burak sınavlara gelecekmiş:D haziranda burda yani .q burdan söyliim dedim msn ebir pc de sfkjsdkfj
bende ki virüsler acayip acayip yerlere bulaşmış sonradan haberim oldu
D sürücüsünde System Volume Information, bu klasöre bulaşmış, bu klasör vindovsun sistem geri yükleme dosyalarını taşıdığı klasörmüş onelan
yapmam gerekeni biliyom, bu virüsü silmeyi araştırdığım zaman nod32 antivirüs programını kaldır, D sürüsündeki önemli dosyalarını diğer sürücüye taşı, taşıdıktan sonra sürücüyü biçimlendirip tekrar D sürücüsüne taşıyabilirsin demişti kopyaladığın dosyaları, adamın biri
yapamıyorum ama
C sürücüsü kısıtlı 17 gb D sürücüsü ise 250 gb :( o kadar dosyayı nereme sığdırayım ben onelan
Minacettin
10-05-2009, 01:05
Bir keresinde yanlışlıkla D sürücüsüne format atmıştım onelan
Ama kafam 1 milyondu :'(
D sürücüne atılır mı la oraya ben sevdiğim şeyleri yedekliyom, aynı şey benim başıma gelse kötü olurdum heralde :(
Minacettin
10-05-2009, 01:10
Benim de tüm yedekler ordaydı onelan
dfslklksdflksdg onelan
nereye yeter banshee :rolleyes
bansheinator
10-05-2009, 01:11
yedeklerim d ye yetmezdi sanırım:hmmm:
Essovius
10-05-2009, 02:14
tuvalete gidiyorum kabız olmuşum 2-3 saat sürebilir merak etmeyin onelan
bu gece uyuyacam sanırım ya da bilmiyorum uyumaya da bilirim . forum da beni göremezsiniz merak etmeyin uyursam en geç yarına kadar dönerim onelan uyumazsam eğer de yarın sabahtan itibaren olmayabilirim, 2-3 saatle kalmam çok deli uyurum yanlız, 8-9 saat kadar forum da olmayabilirim onelan
önceden bilgilendirme de bulunayım da sonra gözleriniz beni aramasın onelan
paylaşım için saol ohuhuhu
Minacettin
10-05-2009, 02:43
2-3 saat geçmiş unicorn yok :eek:
Polis yok mu pooliissssssss :eek:
nerde bu polis, allah canını almasın
bansheinator
10-05-2009, 03:27
geldim
canlar cananlar, sisteme geniş kapsamlı bi format çekip her şeyi en baştan kuracağım için beyle 2-3 saat falan yokum ben, hani bu konuda böylesi durumlarda geyigerlerimizin kullanması için dursun burda bi kenarda beyle... onelan
Hakkini helal et Honor.
UnicornKnight
10-05-2009, 15:35
biraz uzun sürdü evet... onelan
benden başka kimse format atamaz ula :mad
bansheinator
11-05-2009, 00:35
hee seni de gördük verdiğin driverı lkajlk
Essovius
11-05-2009, 02:21
aa mavi rudon onelan