Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Sarı Kanaryaların son haberleri...
Futbol takımıyla ilgili ufak haberler için yeni konu açmicam...
Burdan yazıp paylaşırız, eskiden vardı bu topaklar...
Diğer takımlara bakmadım ama burda açmanın vakti gelmiş :yes:
Alex ve Önder Takımla Birlikte Çalıştı
Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig`de 9 Mayıs Cumartesi günü Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Samandıra Tesisleri`nde, teknik direktörümüz Luis Aragones yönetiminde yapılan antrenmanda, sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Alex ve Önder de yer aldı, takımla birlikte çalıştı.
Antrenmanda futbolcularımız, 3 gruba ayrılarak, dönüşümlü olarak dar alanda çift kale maç yaptı. Sakatlığı bulunan Abdülkadir, bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalışırken, genç futbolcumuz topla idmanlara başladı.
Fenerbahçemiz, yarın akşam Samandıra Tesisleri`nde yapacağı antrenmanın ardından tesislerde kampa girecek.
Hürriyette de , ALEX'in en az 30 dk oynayacağı ve BJK maçı için de sahada olacağı yazıyor :yes:
Alex Deivid ve Carlos'la nikah tazeleme mevzusu zaten yeni değil, ama benim yeni haberim oldu.
Deivid ve Carlosa üzüldüm açıkçası, keşke kurtulsaydık bunlardan....
Hem yabancı kontenjanı açılırdı hem daha iyilerini getirebilirdik... Özellikle Deivid'in bu formsuzluğu daha sürecek gibi gelio, adam pas atmayı unuttu mk!
Neyse, Hürriyette okudum bugün.
Lugano , prensipte EVET demiş. 2 senelik sözleşme imzalanacakmış Umarım gerçekleşir :yes:
Lugano'da mutlu son
09 Mayıs 2009 Cumartesi * 12:38
Taraftarlarımızın merakla beklediği Diego Lugano sonunda kararını verdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Uruguaylı yıldız iki yıl daha kalacak.
Lugano'da mutlu son
Taraftarlarımızın merakla beklediği Diego Lugano sonunda kararını verdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Uruguaylı yıldız iki yıl daha kalacak. Alex, Deivid ve Carlos ile nikah tazeleyen yönetimin çabaları mutlu sonla bitti.
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; İtalyan kulüplerinin takibe aldığı Lugano, her fırsatta pasaportunu taşıdığı İtalya’da oynama hedefini ortaya koymuştu. Menajeri Juan Figer ile görüşmeler sürekli olumsuzlukla noktalanmıştı. Bunun üstüne taraftarın başlattığı "Bizi bırakma" kampanyası geldi.
Bursaspor ile deplasmanda açılan pankart Lugano’nun kararını değiştirdi. İtalya’dan bir kaç kulüp ile görüşen tecrübeli oyuncu takım arkadaşlarının da düşüncelerini sordu. Başta Alex, Edu, Carlos, Deivid, Vederson ile bu konuyu enine boyuna konuşan Lugano, başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin de kendisine gösterdiği sevgiyi dikkate alarak futbol yaşantısına Türkiye’de devam etmeyi uygun gördü.
Fikirlerini aldı
Asbaşkan Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım ile görüşmesinde ücretine zam isteyen Lugano prensipte anlaştı. Bu müjdeli haber önceki gün İstanbul’a gelen ve "geçerken uğradık" diye Samandıra’nın yolunu tutan Uruguaylı aileden çıktı. 1977 model araba ile dünya turuna çıkan baba Hermano, İsmael ve Marcio’dan oluşan Uruguaylı gezginler, Lugano ile bir süre sohbet ettiler. Lugano Türkiye’de kalacağını, F.Bahçe ile yeniden anlaştığını açıkladı.
Yıldız futbolcu en büyük üzüntüyü 5 maçlık ceza aldığı Galatasaray maçından sonra yaşadığını dile getirerek, "Bazı insanlar, benim bilerek kırmızı kart gördüğümü söylediler. Bunu asla haketmedim" dedi.
Önceki gün Hürriyet gazetesini ziyaret eden Uruguaylı aile, "Lugano sezon sonu ayrılıyor" yorumlarına, "Kesinlikle doğru değil. Lugano Türkiye’de kalmaya karar verdi.
Ülkemizin gururu
Ülkemizin en önemli futbolcularından birisidir. Sahada yüreği ile oynuyor. Milli takımımızın kaptanı. Onu çok seviyoruz. Sürekli takip ediyoruz. Kendisine sorduk ve kararını verdiğini dile getirdi. Fenerbahçe’nin çok büyük bir kulüp olduğunu önümüzdeki yıl daha başarılı sonuçlar alınacağını, taraftarları ve takım arkadaşlarını çok sevdiğini söyledi" diye konuştular.
"Seneye de buradayım"
09 Mayıs 2009 Cumartesi * 12:40
Roberto Carlos, “Türkiye’yi çok seviyorum seneye de buradayım” dedi.
Takımımızın en büyük dünya markası Roberto Carlos, yazılanların aksine hiçbir yere gitmeyeceğini belirterek “Türkiye’yi çok seviyorum seneye de buradayım” dedi. Türkiye’ye geldiğinden bu yana bir televizyon kanalına ilk kez uzun soluklu röportaj veren Carlos, pazar günü saat 13.45’te TRT1’de yayınlanacak olan ’Limit Yok’ programı için nişanlısı Mariana ile kameraların karşısına geçti. Serhan Asker’in sorularına içtenlikle yanıt veren Brezilyalı oyuncu, futbolculuk kariyerinde attığı goller içinde en beğendiği ikisini de yine bu programda kamuoyuyla paylaştı.
ROMANTİK YÜRÜYÜŞ
SAMBACI, ünlü eldiven Fabian Barthez’in koruduğu Fransa kalesine attığı golü ilk sıraya, Tenerife ağlarına sıfırdan yolladığı topu ise ikinci sıraya koydu. İstanbul Park’ta yapılan çekimler sırasında Ferrari ile pistte bir kaç defa tur atan ve yüksek hızlara ulaşan 36 yaşındaki sol bek, yanında oturan program sunucusu Serhan Asker’e de korkulu dakikalar yaşattı. Aynı asfalt zemin üzerinde nişanlısıyla bir süre de romantik yürüyüş yapan Roberto Carlos’un Türkiye’deki yaşantısı, futbol hayatında unutamadıkları, araba sevdası ve F.Bahçe’deki geleceğiyle ilgili olarak yaptığı açıklamaları şöyle:
‘BURASI RIO’YA BENZİYOR’
“TÜRKİYE’Yİ çok seviyorum. F.Bahçe ile anlaşmak ve İstanbul’a gelmekle çok doğru bir karar verdiğime inanıyorum. Burada çok mutluyum. F.Bahçe’nin yeri bende çok farklı. Böyle büyük bir kulüpte olmaktan mutluyum ve seneye de buradayım. Real Madrid ile F.Bahçe’yi kıyaslamak doğru olmaz. Real bir dünya markası. Orada çok önemli başarılar yaşadım.
ANCAK, F.Bahçe de çok büyük bir kulüp. Ve benim için çok farklı bir konumda. Türkiye’ye gelince; çok özel bir ülke. Bugüne dek hiç yabancılık çekmedim, sıkılmadım. Türk insanı Brezilyalılar’a çok benziyor. Biz de sizin gibi sempatik, mutlu ve sıcak insanlarız. İstanbul harika bir şehir. Tıpkı Rio’ya benziyor. Hayat hiç durmuyor. İstediğim her şeyi bulabiliyorum. Futbol hayatım özel anılarla dolu.
BİRBİRİNDEN anlamlı goller attım. Ama iki tanesi var ki onlar çok öne çıkıyor. İlki 1997 yılında Fransa Milli Takımı’na karşı oynadığımız maçta Barthez’e attığım gol. Diğeri ise Real Madrid’de oynarken La Liga’da Tenerife ağlarına gönderdiğim müthiş şut. Futbol dışındaki en büyük tutkum spor arabalar. Hızlı araba kullanmayı, hız yapmayı seviyorum. Açıkcası şu anda say deseniz sahip olduğum arabalarımın sayısını bilemem. Ama bir oto galerisine sahibim diyebilirim”
‘FC RC’Yİ TUTUYORUM’
ÇEKİMLERE Roberto Carlos ile birlikte katılan Mariana, ünlü Brezilyalı F1 pilotu Massa’nın kuzeni. İstanbul’da yapılacak yarışları büyük bir heyecanla beklediğini belirten Mariana, “Belki Ferrari bu sezon iyi gitmiyor olabilir ama gelenek bozulmaz ve İstanbul’da yine Massa kazanır” dedi. Mariana tuttuğu takımla ilgili soruya ise “FCRC yani Futbol Club Roberto Carlos” yanıtı verdi.
Araplar kanca attı
09 Mayıs 2009 Cumartesi * 12:42
Kanat oyuncumuz Ali Bilgin’in başına talih kuşu kondu.
Araplar kanca attı
Büyük umutlarla geldiği Fenerbahçemizde bir türlü istediğini bulamayan Ali Bilgin’in başına talih kuşu kondu. Üç sezon önce Antalyaspor’da gösterdiği başarılı performans ile F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un transfer listesine giren genç futbolcuya sürpriz bir Arap kulübü talip oldu.
Teklife sıcak bakıyor
Gökhan Gönül’ün sakatlanması ile birlikte sağ bek mevkine geçip burada göz doldurunca, yurt dışından teklif almaya başladı. Almanya kökenli Ali’ye en cazip öneri Suudi Arabistan’ın El Ahdi takımından geldi. Menajeri aracılığı ile gelen teklifi değerlendirmeye alan Ali Bilgin, 1 yıllık sözleşmesinin daha bulunduğunu dile getirerek, "Bu teklifin cevabını yönetimimiz verebilir. Ben şu anda sözleşmeli oyuncuyum" yorumunu yaptı.
Kongre nedeniyle transfer çalışmalarını dondurun yönetimin yeniden yapılanma içinde Ali Bilgin için nasıl karar vereceği merakla bekleniyor. Mehmet Topuz, Bekir, Sezer, Bilica, İbrahim Dağaşan, Sercan gibi isimleri gündemine alan sarı lacivertlilerin Ali Bilgin’i takasta kullanabileceği de konuşuluyor. Yıllık 2 milyon dolar teklif alan Ali Bilgin’in Fenerbahçe’den gönderilmesi durumunda Arabistan’a gitmeye sıcak baktığı bildirildi.
Kaynak: Hürriyet
Gitmiyor!!!
10 Mayıs 2009 Pazar * 09:34
İtalyanların tekliflerini geri çeviren Lugano, Samandıra’da kendisini ziyaret eden vatandaşlarına Türkiye’den ayrılmayacağını açıkladı
İtalyan kulüplerinin tekliflerini geri çeviren tecrübeli futbolcu, Samandıra’da kendisini ziyaret eden vatandaşlarına Türkiye’den ayrılmayacağını açıkladı. F.Bahçe ve taraftarını çok sevdiğini anlatan Lugano, 2 yıl daha forma giyeceğini dile getirdi.
Fenerbahçeli taraftarların merakla beklediği Diego Lugano sonunda kararını verdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Uruguaylı yıldız iki yıl daha kalacak. Alex, Deivid ve Carlos ile nikah tazeleyen yönetimin çabaları mutlu sonla bitti.
İtalyan kulüplerinin takibe aldığı Lugano, her fırsatta pasaportunu taşıdığı İtalya’da oynama hedefini ortaya koymuştu. Menajeri Juan Figer ile görüşmeler sürekli olumsuzlukla noktalanmıştı. Bunun üstüne taraftarın başlattığı "Bizi bırakma" kampanyası geldi.
Bursaspor ile deplasmanda açılan pankart Lugano’nun kararını değiştirdi. İtalya’dan bir kaç kulüp ile görüşen tecrübeli oyuncu takım arkadaşlarının da düşüncelerini sordu. Başta Alex, Edu, Carlos, Deivid, Vederson ile bu konuyu enine boyuna konuşan Lugano, başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin de kendisine gösterdiği sevgiyi dikkate alarak futbol yaşantısına Türkiye’de devam etmeyi uygun gördü.
Kaynak: Milliyet
Bilica tamam gibi
12 Mayıs 2009 Salı * 08:21
Fenerbahçemizin, Sivasspor'un başarılı savunma oyuncusunun transferini büyük olasılıkla bitirdiği öğrenildi.
Fenerbahçe yeni sezon için transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdürürken, Sivasspor'un başarılı savunma oyuncusu Bilica ile prensipte anlaşmaya varıldığı öğrenildi.Sarı-lacivertli kulübün, Sivasspor'a Brezilyalı oyuncuya karşılık 2 milyon euro ile iki futbolcu vereceği belirlendi.
Trabzonspor ve Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Bilica'nın, Fenerbahçe'ye daha sıcak baktığı ve sarı-lacivertli ekibe yeşil ışık yaktığı ifade edildi. Sivasspor'un daha önce kırmızı-beyazlı formayı giyen Gürhan ve Aragones ile yıldızı bir türlü barışmayan Burak'ı istediği, Fenerbahçe'nin de bunu kabul ettiği öğrenildi. İki tarafın her konuda el sıkıştığı ve sezon sonunda Brezilyalı yıldızın, sarı-lacivertli ekiple sözleşme imzalayacağı belirtilirken, Burak'ın Sivas'a gitmeyi kabul edip etmeyeceği henüz netlik kazanmadı.
Bu arada Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmak için çabaladığı Kayserisporlu Mehmet Topuz konusunda da son aşamaya geldiği bildirildi. Milli oyuncu da ilk kez sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini açıklarken, sarı-lacivertli yönetimin önümüzdeki hafta Kayserispor ile resmen masaya oturarak bu transfere nokta koyması bekleniyor.
Kaynak: Milliyet
"F.Bahçe ile anlaştım"
12 Mayıs 2009 Salı * 09:49
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un forveti İbrahim Akın, Fenerbahçe ile anlaştığını açıkladı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un forveti İbrahim Akın, Fenerbahçe ile anlaştığını açıkladı. 25 yaşındaki futbolcu, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüm. Aradaki ufak pürüzler dışında anlaşmaya vardık. Büyük ihtimalle seneye sarı-lacivertli formayı giyeceğim" açıklamasında bulundu.
2 MİLYON EURO
Golcü futbolcunun menajeri Metin Öztürk de Fenerbahçe ile temas halinde olduklarını doğruladı. İbrahim Akın'ın kulübüyle sözleşmesinin devam ettiğini kaydeden Öztürk, "Fenerbahçe ile önümüzdeki pazartesi görüşeceğiz. Büyükşehir, bonservis bedelini 2 milyon euro olarak belirledi. Bu rakam üzerinden pazarlık yapılacak. Galatasaray da devrede ancak önceliğimiz Fenerbahçe'de" diye konuştu.
Kaynak: Fotomaç
fotomaç dio la, kolpa olabilir :D
arangones deniz e oros.. ..ugu demiş. dasfhaklfas :kopanzi
kaynak: http://www.footballove.com/2009/05/12/hijo-de-puta/
aççılmıo site lan :D
ayıp ama dediyse, dedem yaşında adamsın :P otur köşende buna. nie sövüon oyuncuna
Görende her gün onlarca konu açılıyor sanır, zamanı gelmiş miş miş mişte miş :D :p
miş mi la ?
olm sen git avatar seç :p son 15dkda kaçıncı bu
Baba yorgun, acı çekiyorum burdağğğ, senin tuzun kuru tabiğğğ :/
ne dion la
şarkı sözü mü :silly
Yok Burhan'dan bir kesit, bir ara taklidini yapıyordumda =/ aklımda kalmış :D
Kaptan çok sardın bu internete, dön artık aleme, alem kralsız n'apar? :(
ne alemi lan, ben burda zekeriyaköyde hayvanlar alemine verdim kendimi
akrepler kertenkeleler tespih böceklerim ve ben, bir koloni halinde yaşıoz odada :D
Abi gel yalnızım dedin geldik,
Abi gel dövüyolar dedin kurtarmadık mı?
Abi param yok dedin verdik,
Senin derdin ne aslanım? :kronaz
O değil de çağırdın mı hiç? Dedin mi gel bir cısbıs yapalım? Yoook.. Sonrada hayvanlar aleminde takılırsın tabi, sanki biz farklı alemdeyiz :silly Burada daha çok hayvan var :p
ne cızbızı lan, 10da içeri girdim akşam :D
Sizin buradaki evde yapalım terasta :D
UnicornKnight
13-05-2009, 01:42
yıllarca büyükçekmece için yok dağ başıydı yok istanbul dışıydı demediğinizi bırakmadınız... :kronaz
OHHHŞŞŞ ATIN İNTİKAMI KİBİN FALLAHA... :silly:
burası ORMAN lan, dağ başı deel , istanbuldışı hiç deel.
ama ORMAAN mk
UnicornKnight
13-05-2009, 01:48
asdjkbncajskbcjksabcjksa pıragh la bakımsız tarzan... :D
oo yeni laf yapmışız, araya serpiştirmişiz :D
Karşıyaka'ya kurban olun ulan
Van Gaal’in Fener'e gelmesine az kaldı!
Van Gaal’le Fenerbahçe ve Bayern Münih ilgilendiği açıklandı...
Sabah'ın haberine göre; Az Alkmaar Başkanı Dirk Scheringa, teknik direktörleri Van Gaal’le Bayern Münih’le birlikte Fenerbahçe’nin de ilgilendiğini açıkladı.
AZ Alkmaar'ın sahibi ve başkanı Dirk Scheringa, Bayern Münih'e gideceği iddia edilen teknik direktörleri Louis Van Gaal'e Fenerbahçe'nin de talip olduğunu açıkladı. Hollanda Ligi'nde bu sezonu şampiyon olarak tamamlayan AZ'ın patronu, ülkesinde De Telegraaf gazetesine yaptığı açıklamada Louis Van Gaal'e Bayern Münih'in istediği yolundaki haberlerle ilgili olarak, "Bizimle şu ana kadar sadece Belçika Futbol Federasyonu resmi olarak temas kurdu. Ama Louis'i Fenerbahçe, Real Madrid, Newcastle United ve Bayern Münih'in istediğini biliyorum" diye konuştu.
BAYERN KENDİNDEN EMİN
Scheringa, Haziran 2010'a kadar sözleşmesi bulunan Van Gaal'i bırakmak istemediklerini de kaydederek, "Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne hem yönetim hem de futbolcularımız Louis Van Gaal ile birlikte katılmak istiyor" ifadesini kullandı. Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Bayern Münih Başkanı Karl Heinz Rummenige ise kendinden emin konuşarak, "Pesimist olmaya hiç gerek yok. B planımız da yok. En kısa sürede Bayern Münih'in başına Louis Van Gaal geçecek" değerlendirmesini yaptı.
ZİCO POLEMİĞİ YAŞAMIŞTI
Zico döneminde Alkmaar'la Fenerbahçe'yi eleyen Louis Van Gaal'in "Zico'nun maç boyunca yaptığı teknik hataları söylersem, Fenerbahçe'nin başından kovulur. Alex ve Tümer'i 90 dakika oyunda tutması işimizi kolaylaştırdı" dediği iddia edilmişti. Ancak Hollandalı teknik adam, daha sonra böyle konuşmadığı yönünde açıklama yapmıştı.
Ronaldinho İstanbul'a gelir mi?
http://www.yazete.com/pics/news/130520091211412325445_2.jpg Menajerinin "Milan 20 milyon euro'ya satar" sözü hangi takımı harekete geçirdi.
İsviçre merkezli '4-4-2' adlı haber sitesi, kısa süre önce Fenerbahçe'nin Ronaldinho'ya talip olduğu iddiasını ortaya atmıştı. Fener yönetimi, büyük ses getiren bu iddiaları yalanlamamıştı. Fotomaç'ın istihbaratına gelen bir bilgi ise sarı-lacivertlilerin Milan'lı top cambazı ile gerçekten de yakından ilgilendiğini ortaya koyuyordu. Başkan Aziz Yıldırım'ın, ünlü menajer Juan Figer'e bir sohbet ortamında, Ronaldinho'nun fiyatını ve Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini sorduğu öğrenildi.
ÜLKESİNE DÖNECEK
Figer'in cevabı ise gayet netti. Uruguaylı menajer, Milan'ın Brezilyalı yıldızdan kurtulmak istediğini belirterek, "İtalyanlar, Ronaldinho'dan bu sezon istediği verimi alamadı. Milan ona boş yere yılda 8 milyon euro ödüyor. 20 milyon euro verene hiç düşünmeden Ronaldinho'yu satarlar. Zaten onu Avrupa'da hiçbir büyük takım istemiyor. Bu yüzden ülkesine dönmeyi bile göze aldı" dedi. Bu sözler üzerine başkan Yıldırım, Ronaldinho transferini ciddi ciddi düşünmeye başladı.
bombalamayın lan :kopanzi
Minacettin
13-05-2009, 17:43
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=127898
dkaspdokas :kopanzi
imitasyon ronaldinho getiriolar ha :kopanzi
asdlpkhasdpıh
Aragones'in yeni adresi
İspanyol teknik adam Aragones'in, Atletico Madrid kulübünün yeni spor direktörü olacağını öne sürüldü.
Aragones'in avukatı Vicente Montes'in Fenerbahçe ile yürüttüğü söylenen sözleşmenin feshedilmesi görüşmelerinin olumlu sonuçlanması halinde, Aragones'in eski kulübü Atletico Madrid'e döneceği belirtiliyor. İspanyol kulübünde geçmişte gerek futbolcu gerekse teknik direktör olarak görev yapan Aragones'in bu kez spor direktörü sıfatıyla yönetici olarak görev yapacağı ifade edildi.
Atletico Madrid'in mevcut durumdaki spor direktörü Garcia Pitarch'a devam etmesi için aldığı maaşın yarısının önerildiği, fakat Aragones'in göreve gelmesi durumunda Pitarch'ın kulüpten ayrılacağı savunuldu.
Aragones için Atletico Madrid'in “evi gibi” olduğunu vurgulayan İspanyol gazetesi, “Luis'in dönüşü Atletico Madrid'in son dönemlerde eleştirilen kimliğini yeniden bulmasını sağlayacak” yorumunda bulundu.
Bu arada teknik direktör Abel Resino ile yollarını ayırması beklenen Atletico Madrid'in gelecek sezon için teknik direktör adayı ise Benfica'yı çalıştıran İspanyol Qiuque Sanchez Flores olarak gösteriliyor.
kaynak:internethaber.com
İşte Tuncay Şanlı'nın fiyatı
İngiltere Premier Ligi'ne vedaya hazırlananMiddlesbrough'dan Tuncay Şanlı'ya kıyak... Tuncay Şanlı'da zorluk çıkarılmayacak.
İngiltere Premier Ligi'ne vedaya hazırlanan Middlesbrough’dan Tuncay Şanlı’ya kıyak... Küme düşmesi halinde birçok futbolcusuyla yollarını ayıracak olan Kırmızı-Beyazlılar’ın bu sezon ortaya koyduğu futbolla taraftarı kendine hayran bırakan Tuncay’a da zorluk çıkarmayacak.
Takım için savaşmasını göz önünde bulunduracak olan M’Boro yönetimi, milli yıldız için sadece 5 milyon euro bonservis ücreti talep etmeye hazırlanıyor. Devre arasında Chelsea’den gelen 8 milyon paundluk teklif az bulan Boro’nun küme düşen takıma gelir kazandırmak için fiyat düşürme kararı aldığı ifade ediliyor.
Ada’da ikinci sezonunda küme düşme şoku yaşayacak olan Tuncay Şanlı’ya Aston Villa başta olmak üzere bazı Premier Lig ekiplerinin yanı sıra Dortmund’un da talip olduğu belirtildi.
internethaber
tonguefu
19-06-2009, 16:52
bu fenerlileri karantinaya alıp tek tek incelemek lazım
Güiza'nın golleri Fenerbahçeliler'i ÜZDÜ
RUS ekibi Zenit’in 15 milyon Euro artı Fatih Tekke karşılığında renklerine bağlamaya çalıştığı Fenerbahçeli Daniel Güiza, Güney Afrika’da klasını konuşturdu.
8. FIFA Konfederasyonlar Kupası’nın üçüncülük sınavında ev sahibi ekiple karşılaştıkları mücadelede sahne alan tecrübeli golcü attığı iki golle, ülkesi İspanya’nın üçüncülüğü elde etmesinde büyük rol oynadı: 3-2.
Rustenburg kentindeki Royal Bafokeng Sports Stadı’nda 56. dakikada Torres’in yerine oyuna giren Güiza, 73’te Mphela’nın sayısıyla geriye düşen Boğalar’ı, 1 dakika içinde öne geçirdi.
Önce 88’de beraberliği sağlayan Okçu, 89’da da şık vuruşuyla İspanya’yı 2-1 üstünlüğe taşıdı. Maç böyle biteceği düşünüldüğü anda, 90+3’te kazanılan frikik atışını doğrudan kaleye gönderen Mphela, kendisinin ve G.Afrika’nın ikinci golünü kaydederek maçı uzatmaya taşıdı: 2-2.
Uzatma bölümünün 107. dakikasında Xabi, fileleri havalandırarak İspanya’nın galibiyetini ilan etti: 3-2.
"VALENCİA FORVET ARIYOR"
Maça damgasını vuran Okçu, Fenerbahçe’den ayrılma sinyali verirken, İspanya’ya dönmek için de açık kapı bıraktı.
Başta Zenit olmak üzere birçok kulübün kendisinin peşinde koştuğunun sorulması üzerine Güiza, “İspanya’da forvet oyuncusu arayan takımlar var. Valencia gibi...” diye yanıt verdi.
Kupanın finalinde Brezilya, ilk yarısını 2-0 yenik kapattığı maçta ABD’ye 3-2 üstünlük sağlayarak şampiyonluğu elde etti.
Kaynak: Hürriyet gazetesi
yedekten gir, iki gol at, maçı çevir :D
vay aq...
biz şu adama göre, dünya futboluna göre bir sistem oturtmazsak bizden cacık olmaz. tek forvet nedir abi ya... ISSIZ ADAM filmi mi çekioruz mk
Daum bu 2 isme övgü yağdırdı
Daum, medyanın sorularını yanıtladı. İki futbolcudan çok ama çok memnundu. Alex'in geç gelmesini ise fazla sorun etmemiş.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, henüz sarı-lacivertli takımla sözleşme yenilemeyen kaleci Volkan Demirel’i hep birinci kaleci olarak düşündüğünü, ancak milli kaleciyle anlaşma sağlanamazsa yönetime 24 saat içinde başka kaleci isimleri sunabileceğini açıkladı.
Samandıra Tesisleri’nde yapılan antrenmandan sonra gazetecilere açıklama yapan Daum, bir gazetecinin "Kaleci Volkan’la anlaşma yapılamazsa B planınız var mı" şeklinde sorusu üzerine, "Umarım Volkan en kısa zamanda kararı verir ve inşallah Fenerbahçe’de kalır" dedi.
VOLKAN BENİM İÇİN BİRİNCİ KALECİ
Volkan’ın kendisi için bir numara olduğunu vurgulayan Alman teknik adam, "Benim için Volkan Fenerbahçe’nin birinci kalecisidir. Ama karar tabii ki onun. Şimdiye kadar bu konuda B planım yoktu. Çünkü ben her zaman ’Volkan’ dedim, Volkan’ı istedim. Ancak bu iş bizim için pozitif bitirilemezse, o zaman 24 saat içinde başka kaleci isimleri sunabilirim" diye konuştu.
"GUIZA’NIN KONTRATI VAR"
Daum, transfer teklifleri aldığı belirtilen Güiza için ise "Bu konuda söyleyeceğim tek bir şey var. Nereden teklif gelirse gelsin, Güiza’nın Fenerbahçe ile kontratı var. Başka yerde değil" şeklinde konuştu.
CARLOS VE EMRE'YE ÖVGÜ
Tüm futbolcuların iyi çalıştığını anlatan Daum, şöyle konuştu:
"Özellikle Roberto Carlos ve Emre gibi futbolcularımız, çok yüksek bir tempoyla büyük bir istekle antrenmanlara geldiler. Ama herkes iyi çalışıyor, diğer futbolcular da tabii ki. Çok sert başladık, ağır ve çok çalışıyoruz. Günde 3 idman yapıyoruz. Futbolcularımızın büyük bir istekle bu haftaya gelmeleri benim için çok sevindirici. Tüm futbolcularımız bunu neden yaptığımızı biliyor. Büyük hedeflerimiz var. Bunlar için çalışıyoruz."
TRANSFER İÇİN BASKI YOK
Transfer konusunda zaman baskısı içinde olmadıklarını kaydeden Alman teknik adam, "Bizim ilk adımımız şu olacak; önce takımı komple birleştirmek. Daha sonra tabii ki yapılacak bazı transferler var. Ama burada da hiçbir zaman baskımız yok. Başkanımızla her gün konuşuyoruz. Bu işler de yakın zamanda çözülecek. Ben her gün yüksek bir motivasyonla işe geliyorum. Samandıra’da çalışmak benim için gurur verici. Böyle bir kulüple çalışmaktan dolayı gurur duyuyorum. Elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.
"ALEX TATİLDE ÇALIŞTI"
Daum, Alex’i geldiği ilk günde neden takımla birlikte çalıştırdığı sorusuna şöyle yanıt verdi: "Alex ile görüşmüştüm, tatilde kendi çalıştı. Alex tecrübeli futbolcu, takımla birlikte antrenmana katılsa bile kendi durumunu ayarlayabilir. Niye Alex’i doğrudan takıma aldım? Benim için en önemlisi takımın birleşmesi ve takımın birlikte çalışmasıdır."
JauneRouge
07-07-2009, 06:03
volkan uzatmış
para die ağaca çıktı bezemeng, feci diretti ama istediğini almıştır heralde :D
kendisi için büyük başarı, ama bu sene bi pis goller yesin bak nası sövüyorum
JauneRouge
07-07-2009, 06:12
orası kaçınılmaz, dayak bile yiyebilir :D
bizzat ben bile dövebilirim
JauneRouge
07-07-2009, 06:14
yahışır
millet asgari maaşa 650-700e çalışacak, bu it zıplayıp topa değecek te top kaleye girmeyecek diye trilyonlar götürecek - onu da yapamayacak !
kızılcık sopasıyla düşerim peşine
JauneRouge
07-07-2009, 06:28
rönaldo penaltı kaçırırsa kurşuna dizelim onelan
trapdoor
07-07-2009, 09:23
VOLKAN, dün uzun süren görüşmelerin ardından 4 Yıllık bir sözleşme imzalamış diye duydum :)
eet 4 sene.
bakalım neler görcez :(
4 years of misery and pain
Takım Kaptanımız Alex de Souza, 22 ayrı edisyonla Dünyanın dört bir yanında ve çok sayıda dille yayınlanan Goal.com adlı internet sitesi tarafından, geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği maçında gösterdiği performanstan ötürü, Dünyada haftanın en başarılı isimleri arasında gösterildi.
Goal.com'un Dünyadaki spor editörlerinin oylarıyla her hafta belirlenen "Dünyada haftanın futbolcusu" unvanını, bu hafta Arsenalli Cesc Fabregas elde ederken, 'Başarılı performanslar' kategorisinde yer alan 4 futbolcudan birisi de Takım Kaptanımız Alex de Souza oldu. Romalı Francesco Totti, Boca Juniorslı Martin Palermo ve Palmeiraslı Diego Souza ile Dünyada haftanın başarılı performanslarına imza atan 4 başarılı futbolcusu arasında gösterilen Alex de Souza için yapılan değerlendirmede, "Brezilyalı futbolcu, Sheriff maçında takımına galibiyeti getiren golü kaydettikten sonra, hafta sonu da 3-0 kazandıkları Gençlerbirliği karşılaşmasında 2 gole birden imza atarak, rekoru getiren oyuncu oldu. Alex, Fenerbahçe tarihinin en başarılı oyuncuları arasındaki yerini çoktan aldı. Bu gidişle gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolcu da olacak" ifadeleri kullanıldı.