Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Fenerbahçe Koleji Bayan Basketbol takımı Finalde
Fenerbahçe Koleji Yarı Finale Yükseldi
İstanbul`da düzenlenen Dünya Liselerarası Basketbol Şampiyonası`nda ülkemizi temsil eden Fenerbahçe Koleji çeyrek finalde Fransa takımını yendi. Takımımız rakibini 56-50 mağlup ederek yarı finale çıktı.
Karşılaşmanın periyotları ve oyuncularımızın attığı sayılar şöyle:
1. Periyot: 16-20
2. Periyot: 14-14
3. Periyot: 12-11
4. Periyot:14-5
Sayılar: Olcay 9, Özlem 5, Aslı 3, Pınar 4, Ecem 16, Özge 19
Yarı final karşılaşması 9 Mayıs Cumartesi Saat 13:30`da İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsünde Rusya temsilcisi ile oynanacak. Takımımız yarı final maçını kazandığı taktirde final maçını Hırvatistan - İspanya maçının galibiyle oynayacak bu karşılaşmaya tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.
koleji
siz şimdi bunlar ingilizce dersinden 100 alınca avrupa da başarı diye manşet atarsınız :D
:alright:
sakin ol umo, siz temsil etmediğiniz için gerilmene gerek yok.
Biz kulüp olarak size her alanda saplıyoruz her sene, bu alanda da koymuşuz çocuu :D
Futbolda bu sene şampiyon olamadık diye, FB geride görülmesin.
Biz bir SPOR KULÜBÜYÜZ ve her alanda başarılıyız.
Sizin gibi kırk yılda bir diğer dallarda şampiyon olmuyoruz :D
Futbolda şampiyonluklarımız eşit ;) , Avrupa başarınız takdire değer ona söz yok. Ama onun da sırası gelir ;)
Ya kardeş sen burda ne arıyorsun? Git sen de siteni gez, bak bakalım nerelerde şampiyonsun, gel yaz da görelim :kopanzi
aa yok mu lan yoksa, tüh bak.
Futbolda da sçtınız, e artık seneye uefayı garanti alırsınız :kopanzi bu sene de alıyordunuz ya :twisted:
çok ayıp hiç yakışıyo mu size? kocaman oldunuz artık :silly
Biz kulüp olaradak daha uzağa işiyoruz :twisted:
asdkhasdf
tekerlekli sandalye avrupa şampiyonluğu iki yıl üst üste
gene tekerlekli sandalye kıtalar arası şampiyonluk
bayan basketbol avrupa şampiyonluğu gene bak avrupa diyorum hep ne ifade ediyor acaba :D
bizim sctıgımız bok kendi gidiyor sifonu cekmeden
Tekerlekli sandalye mi? :ozi Lan zaten kaç tane tekerlekli sandalye basket takımı var dünyada :ozi tamam bu da başarıdır ama nerde en az rakip var o sporda başarılı olunca mı övünülüyor :kopanzi
(bkz. aslında hazmedemiyorum :'()
(bkz. sktr lan şaka yaptım)
Oha, işte şimdi işim bitti.
Daha mesaj atmıyorum.
hatta konu değiştiriyorum çünkü çok ezildim :'(
100.yılınızda kim şampiyon oldu :D ?
asdfghjklşi, değişen bişey yok o halde:D ezeyim iyice
bjk kendi namusunu kurtardı 100.senesinde....
Sizin 100.yılınızda ezdik sizi, mundar oldunuz :kopanzi :twisted:
Bizim 100.yılımızda bi korktum açıkçası, acaba dedim intikam alırlar mı?
EZELİ REKABET hesaaabı falan. Yok abi, patronu tekrar gösterdik :D
İstanbul - Fenerbahçe Kulübü, kuruluşunun 100. yılında, faaliyet gösterdiği tüm spor branşlarında toplam 224 kupa kazanıldığını açıkladı.
Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, sarı-lacivertli sporcuların 1 Ocak 2007 ile 19 Aralık 2007 tarihleri arasında mücadele ettikleri organizasyonlarda, futbol, basketbol, voleybol, yüzme, masa tenisi, yelken, kürek, atletizm ve boks branşlarında toplam 224 kupa kazandıkları belirtildi.
Açıklamada, Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu bu tabloyla dünyada eşine rastlanmayacak bir başarıya imza attığı, ''100. Yılda 100 Kupa'' hedefinin iki katından fazlasıyla aşıldığı vurgulandı.
Kazanılan toplam kupaların 104'ünün Fenerbahçe Müzesi'ne teslim edildiği bildirilirken, yelken şubesinin yıl içinde kazandığı 120 kupanın bir bölümünün oyuncularda, bir bölümünün de şubede kaldığı ifade edildi.
-EN ÇOK KUPA YELKEN ŞUBESİNİN-
100. yıl içinde yapılan yarışmalarda en çok kupa kazanan şube 120 kupayla yelkenoldu.
Futbol (A) Takımı, 224 kupaya geçen sezon Turkcell Süper Lig şampiyonluğu ve bu sezon başında Süper Kupa olmak üzere 2 kupayla katkıda bulunurken, altyapı takımları da dahil olmak üzere futbolda 11 ayrı organizasyonda başarılı olunduğu belirtildi.
Basketbolda bayanlarda Türkiye Şampiyonluğu'nun yanı sıra Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Kupası'nı, erkeklerde ise lig şampiyonluğu ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Fenerbahçe, Basketbolda alt kategorilerdeki yaş grupları da dahil olmak üzere 18 kupa aldı.
Voleybolda bayanlar ve erkeklerde Türkiye 2.'si olan Fenerbahçe, altyapılarda kazanılan kupalar da dahil 13 kupanın sahibi olurken, masa tenisinde ikisi şampiyonluk olmak üzere 5 kupa kazanıldı.
Atletizmde, Türkiye Atmalar Şampiyonası'nda bayan ve erkeklerde şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe, atletizmde toplam 5 kupa aldı.
Fenerbahçe Boks Şubesi 8, yüzücüler 30 kupa kazanırken, kürek şubesi ise aralık ayının ilk yarısına kadar 14 kupa elde etti.
Fenerbahçe Koleji Finalde
Dünya Liselerarası Basketbol Şampiyonası tüm hızıyla sürüyor. İstanbul`da gerçekleştirilen şampiyonada Fenerbahçe Koleji Rusya`yı yarı finalde 70-54 mağlup etti. Takımımız bu galibiyet ile İspanya ile finalde karşılaşmaya hak kazandı.
Final maçı 10 Mayıs 2009 Pazar günü saat 14.00`te Abdi İpekçi Spor Salonu`nda gerçekleştirilecek.
Karşılaşmanın periyotları ve oyuncularımızın attığı sayılar şöyle:
Periyotlar:
1. Periyot: 21-14
2. Periyot: 12-11
3. Periyot: 24-11
4. Periyot: 13-18
Sayılar: Olcay 13, Özlem 5, Cansu 3, Elif 1, Büşra 3, Pınar 15, Deniz 5, Ecem 17, Özge 8
Yarın oynanacak final mücadelesine imkanı olan tüm taraftarlarımızı gençlerimize destek vermeleri için bekliyoruz..
bu arada ikinci olduk yazmadm :D ehuadsh
Muhabbete bak, ilerleyin artık ya :silly