Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : [Video] şaka mısınız lan siz...
UnicornKnight
05-05-2009, 23:55
http://www.youtube.com/watch?v=ozI7vG5uo6E
OHANNESBURGER! :abaza:
UnicornKnight
05-05-2009, 23:58
ÜSTÜN IRK LA YOK ÖTESİ! :kronaz
I LOVE SLAV GIRLS... krobira:
izleyemedim çıldıriciiimm :silly
ama sen abartıyosun gibi geldi uni :D
UnicornKnight
06-05-2009, 00:03
YouTube - A Sortie - Krasivaya Lubovhttp://www.youtube.com/watch?v=0SlDL8eaeGc
bu da mı abartı haaa bu da mı abartı... :(
BALTACI PAŞA GİBİYİM NAN, KATERİNA KATERİNAAA DİYE YANIYORUM ALLAAAMA... :ozi
dsfjdfjklsd
klipler güzel onelan
UnicornKnight
06-05-2009, 00:07
misal şu hanımkızceğizimiz insan değil, o insansa şayet ben hayvanım... onelan
YouTube - Byanka - Neschastlivaya lubov
maç ayarla kenk arkadaşlarla :kronaz
Bugün +18 senin ismini baya bi zikretti de :D bu cümleyi de çok kurmuşsun ama çoğunda yersiz buldum. dedim heralde bu gerçekten...
babuş neler izliyomuşsun sen öyle onelan
Essovius
06-05-2009, 00:10
YouTube - Azis - Kato Skitnica
sana şapkadan Azis çıktı onur, artık şansına jdfhkjd
babuşu azis anca keser onelan :kopanzi
UnicornKnight
06-05-2009, 00:15
genç göstergebilimci bi ibiş var tanıdık, ona yapalım biz bunu iyisimi abisi... onun sevdiği türden bu zira... onelan
UnicornKnight
06-05-2009, 00:15
babuşu azis anca keser onelan :kopanzi
sana da prens adnan' ı ayarladık, amsterdam' da kalacağınız suit bile ayarlandı... :kronaz
sana da prens adnan' ı ayarladık, amsterdam' da kalacağınız suit bile ayarlandı... :kronaz
dsklfjsdkjfshs
Babuş seni acil keraneye götürmek gerek. Kaç yersin hacı? 3-5 ?
madem konuyu açtın haşim bir kaç erotik hikaye anlat sonra yataklara dağılalım
Dur lan ezan okunuyor şimdi.
anlat yemeğe cıkmışlar felan ordan başla eve gelene kadar biter ezan
Olm bizim müezzin bekar. Uzatıyor da uzatıyor. Evli olsaydı çokta bitmişti ezan.
Biseksuel gibi cogu bunlarin
YouTube - Azis - Kato Skitnica (http://www.youtube.com/watch?v=NY4UzAloVEg)
sana şapkadan Azis çıktı onur, artık şansına jdfhkjd
üstün ırk yauuu :D
UnicornKnight
06-05-2009, 21:07
kıskançlıktan orta yerinizden çatlıyorsunuz ya kenk, adı üzerinde "üstün ırk" onlar, sizin sikletinizde değiller... :twistedsal:
Essovius
06-05-2009, 22:01
ben pigme ırkındanım mesela :n
UnicornKnight
06-05-2009, 22:13
yaw oske abisi sizin olay farklı, senin boy kontenjanı hakkını da abin gaspetmiş ondan öyle olmuş... onelan
ne çatlıcam kenk yaa akan salyalarınıza gülüyorum :D
eheheheh, simdi bi senaryo yazacam ama kizarlar, yazsam mi?
omegle.com da 18 yaşında rus hatun düşürdüm onur :D
UnicornKnight
06-05-2009, 22:39
jsaodchjkasbcjkasbcjksabcjkasb nan bırak kenk yawww, içten içe hepinizin bilinç altında var bu "ya erimi erkeğimi körpe bir rus dilberine kaptırırsam" korkusu... :twisted:
Ya kimse ustune alinmasin, her Turk erkegine bi Rus gelin bulunsa..
Simdi bunlar altin gunu yaptiklarinda, tabii obez oluyrolar haliyle, anilari biraz farkli olur
"Aaa sekerim,o da bisey mi, ben bi kere gormustum nah bu kadardi" :D
Tabii diger taraftan da Temel ve Dursun bakire cikmadigi icin 2-3 gunde bi evlenip gerdekte kiyim yapiyorlar.
hee tek derdim buydu kenk :D isteyen gitsin rus gacısına
Ya kimse ustune alinmasin, her Turk erkegine bi Rus gelin bulunsa..
Simdi bunlar altin gunu yaptiklarinda, tabii obez oluyrolar haliyle, anilari biraz farkli olur
"Aaa sekerim,o da bisey mi, ben bi kere gormustum nah bu kadardi" :D
Tabii diger taraftan da Temel ve Dursun bakire cikmadigi icin 2-3 gunde bi evlenip gerdekte kiyim yapiyorlar.
aushuhasud iyiymiş :D
UnicornKnight
06-05-2009, 22:55
hangi rusmuş o obez olan yahu, tatarlar, kazaklar, azeriler vs vs o dedikleriniz be ablacım... caaanım slav hatunlarının milf versiyonlarını da yakınen tatbik ettiydik otelin diskosunda gorillik yaptığımız vakitler... hepisi sülün gibiydi meeeaaaaşallah... onelan
Onurcugum, abim 5 sene yasadi Rusya'da.Eski nisanlisi Rus idi.
Simdi bu kizlar bizimkilerle evlenince biraz ne desem, bok bogazli olup essek baligina donuyorlar, yurtlarinda kaldiklarinda ise bi halt yiyemedikleri icin bi sure idare ediyorlar. (Rus olan) esleri bizim erkeklerimiz gibi sahiplenme duygusuna pek sahip degiller, is guc de olmadigi icin evlerinde huzur da yok.Yoksa Rus erkekleri cok yakisikli aslinda.Ama paradan eser yok adamlarda.
UnicornKnight
06-05-2009, 23:09
işte bak sen de diyorsun ablam, bizimkilerle evlenince... e ne yapsın hanımkızceğizler, eşimin ailesine efradına yaranacağım diye onlardan biri gibi olmaya çalışırken ölçüyü kaçırıveriyorlar haliyle, e doğal halleri de bizim beslenme rejimimize de uygun olmadığında beyleyken beyle oluyor işte...
ha bi de ne işsizliği ablam yahu, ben kaç tane tanıdısysam hepsi kendi ülkelerindeki üniversitelerin testisli bölümlerinden birinden mezundu... :S
Mezunlar ama is yok ki.Bi tanesi bizim sirkette resepsiyondaki lokalde barmenlik yapiyor, yani desem ki bulundugum sehirde ondan yakisiklisini bulmak imkansiz, cocuk endustri muhendisi, boy 185, saclar beyaza yakin sari, gozler korkutacak cinsten mavi.
Ha bi de haftasonlari lunaparkta calisiyor abimiz, kendisine asilan ileri yastaki zengin kadinlara direnmekte kararli :)
işte bak sen de diyorsun ablam, bizimkilerle evlenince... e ne yapsın hanımkızceğizler, eşimin ailesine efradına yaranacağım diye onlardan biri gibi olmaya çalışırken ölçüyü kaçırıveriyorlar haliyle, e doğal halleri de bizim beslenme rejimimize de uygun olmadığında beyleyken beyle oluyor işte...
ha bi de ne işsizliği ablam yahu, ben kaç tane tanıdısysam hepsi kendi ülkelerindeki üniversitelerin testisli bölümlerinden birinden mezundu... :S
yuh nasıl bi mekanizma yaptıysan çok acaip savunuyo :D
bi de 'üniversitelerin testisli bölümleri' bu ne ben ilk defa duydum :D
UnicornKnight
06-05-2009, 23:40
format gereği taşşaklı diyemediğimdendir... onelan
aaa ne dedim ben yahu, ayıp bana... :silly
ne rusu yahu.. kaltak oluyo onlar...
üstün ırk dedin mi ilk önce iskandinav halkı gelecek akla...
sonra orta asya'da at koşturan hun türkleri o kadar :silly