Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : İddia Edilen Ergenekon Örgütü Belgeseli
OsLeadER
05-05-2009, 12:34
11 yıl önceki Ergenekon Belgeseli. O zamanlar AKP tohum bile değil. Bülent Ecevit kendi ağzıyla itiraf ediyor. İlginç..
http://www.metacafe.com/watch/1468031//
OsLeadER
05-05-2009, 13:12
Başlık biraz garip. ben değiştiremedim. İddia Edilen Ergenekon Örgütü Belgeseli diye değiştirilebilinir.
Video sonunda yazılanlar çok doğru ne yazık ki siyasi çatışmaları aşıp da ''derin devlet'' e gelemiyoruz
belge seli varsa örgütü de var demektir.
UnicornKnight
05-05-2009, 23:21
ne gebe kaldınız doğuramadınız be arkadaşım... ülkenin bekası için çalışan didinen insanları sizin deyiminizle "yaftalamaktan" yumurtalarınız soğuyamadı bir türlü...
örgütlenmek her zaman kötü bişi olmayabilir
UnicornKnight
05-05-2009, 23:30
hayır biz can dündar' ın kimlerden nemalandığını da bilmekteyiz... Mustafa' yı unutmadık daha, bediüzzaman belgeseli çekme girişimleri de hatıratımızda hala... ecevit' in ise fettullah gülen ile ne denli yakın olduğunu bilmeyene aşağı ontaryoda kız vermiyorlar... işaret ettiğim oluşumun ne denli sessiz, derinden ve planlı hareket ettiğini ise yine bizzat fettullah denen zatın kendi video ve ses kayıtlarından biliyoruz, bu bağlamda bu belgesel ister 10 küsür yıl öncesinden olsun isterlerse daha eski "kurgulanmış" belge, video, kanıt sunsunlar... bizler gerçeği biliyor ve görüyoruz... :yes:
erol mütercimer'in dudak hareketleri ile sesi uyuşmuyor. montaj hatası mıdır? sonradan montaj mıdır? anlayamadım.
sesler iki üç saniye önden gidiyor ondan öyle geliyor