PDA

Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Yıldız oyuncunun her kaprisi çekilmeli mi?

Minacettin
03-05-2009, 16:38
Oyundan alamıyorsun , aldığın zaman ya triplere giriyor ya da takıma küsüyor.
Bu genellikle yabancı oyuncularda oluyor tabii ki...
Nedir yani bu oyuncuların her istediği yapılacak mı? Her oyunda illa maça mı çıkacak?
Hee parasını verdik mecburuz oynatmaya falan filan... Oynatmazsak küsüyor sonra gidiyor...
Taraftarlar da bi havalarda zaten. Yabancı oyuncular kötü oynasa bile fazla yuhlandığını görmedim. Ama bir Türk oyuncu biraz kötü oynasa hemen taraftarlar tarafından yuhlanıyor.

?

Bab VerLoren
03-05-2009, 16:40
parasinin hakkini verecek aga.

Lider
03-05-2009, 17:00
fazla yüz verilmemesi gerek böyle oyunculara, zaten kişiliğinden kendini belli eder, bunu teknik direktörün düşünmesi gerekir.. eğer ben bu oyuncuyu maçtan alırsam bana ya da takım arkadaşlarına tavrı nasıl olur falan diye.. ona göre hareket etmelidir.. yüz veriliyorsa da aldığı parayı hakeden birisidir, maçtan çıkarılmaz bence

Umo
03-05-2009, 17:55
yıldız oyuncunun yerine oynatacak oyuncun yoksa yıldız oyuncun da zaten iyi ise heran bişey yapabilecek bir pas bir şut bunların üstüne oyundan alıyosan oyuncu tepki veriyosa cekiceksin sen oyuncuyu birşeyler yapmak istedigi macta oyundan alırsan tepki verir gayet dogal ama uzatıp sonraki maclar yedek oturtursan bu yüzden oyuncu kapris yapar tabiki konu lincoln burada kewell ve baroş içinde aynı şeyler geçerli. cekmessin karpsini otorite kurmak istersin bak lincoln e nası adam oldu dersini aldı şampiyonluk gitti avrupa gitti peeh