Orijinalini Görmek İçin Tıklayın : Kıl Oluyorum Mix
Bab VerLoren
30-04-2009, 11:11
hani boyle konu acacak kadar abartili degil ama icten ice dert yapan kil oldumcuklar vardir :(
yaya yoluna az bir mesafe kala yayalar icin yesil isik yanar ve o arada bi kararsizliga burunursunuz, acaba adimlarimi hizlandirsam gecebilirmiyim yada tam gececegim zaman kirmizi yanar got gibi kalirmiyim kararsizligi, ne pis biseydir ulan. ha bu sabah yendim kendimi. gecmedim, ayni hizda yurudum, ben varana kadar kirmizi yandi, pa$alar gibi bekledim yesili :yağmur
ben de arabaların arasından geçiyom deli gibi :D ya öyle aptal kişilere ehliyet veriyolar ki bana da böyleleri denk geliyo karşıdan karşıya geçeceğim zaman çok tuhaf sürüyolar ya, senin yürüdüğün şerit boştur, bir anda aracın sana çarpma olasılığı %100 olur öyle sürücüler var ki :(
Bab VerLoren
30-04-2009, 11:39
eger yaya gecitinde carparsa sorun degil %100 sen hakli cikarsin korkma diledigin gibi gec
ya o degilde normalde yaya gecitinde yaya bulundugu taktirde istersen 220 km/hz ile gel , durup o yayaya yol vermek zorundasin. Türkiyede boyle bir mantik yok :D yaya gecitinden gecen yayalari takan yok . nasil istir anlamadim arkadas :D
bansheinator
30-04-2009, 11:41
Cevap sorunun içinde saklı Gökhan. Türkiye :turkiye:
sdflksdfklşsd :D ben de anlamıyorum işte çok garip bi durum bize has bi durum olsa gerek onelan
Bab VerLoren
30-04-2009, 11:48
kesinlikle.
emniyet kemeri ona keza. Bi seferinde radara yakalndim, emniyet kemeri bagli degildi, hiz sinirini astigim icin ceza yedim, evraklarim tam olmadigi icin arabayi bagladilar, polis memuru yanima oturdu arabayi parka goturuyoruz yine ne bende emniyet kemeri bagli ne polis memurunda :D lol oldum resmen jsbdgk
bansheinator
30-04-2009, 11:50
zamanında plakaya tren raylarndan geçtiği için ceza geldi. Araba kendi kendine gitmediyse biz o yeri bilmiyoruz
boyacı çocukları gibi koşarak geçmeli.
Bab VerLoren
30-04-2009, 17:16
yuh funclup sevenler ne
hadi yazim yanli$ina eyvallah derimde funclup ne olaki biz onu sevelim
:yağmur
[/URL][URL="http://img523.imageshack.us/my.php?image=fanclup.jpg"]http://img523.imageshack.us/img523/6281/fanclup.jpg (http://img523.imageshack.us/my.php?image=fanclup.jpg)
bi de trafikte ışıklarda yanına gelip dilenen millet varya.. dövesim geliyo :mad:
internetaberin habercilik anlayışına.
arkadaş bu nasıl bi habercilik anlayışıdır anlayamadım.
Türkiye'yi ayağa kaldıran "AK Parti ve Gülen'i bitirme planı" Baykal'ı ırgalamadı! Peki Baykal neden bu kadar sessiz?
Eskiden Erdoğan'ın kankasıydı. O yüzden hakkındaki her şeyi biliyor.
bana tuhaf geldi açıkçası.
Bab VerLoren
03-07-2009, 22:59
Bu sözlerin ardından, kendisine ayrılan bölüme geçmek için koltuğa yönelen Erbil, Fatih Ürek için yine bildik sözleri sarfetti. İşte biraz da ayarı kaçan o sözleri;
M.A.E: Bunlar kim? (Ön tarafta oturan konukları işaret ediyor)
İ.T: Onlar protokol...
M.A.E: Ben böyle şeyleri çok takarım bilirsiniz ha! Ne Cumhurbaşkanı dinlerim ne de Başbakan bilirsiniz. (Konuklar alkışlıyor)
M.A.E: Hoşgeldiniz... Nereye oturuyorum? Oturacağım yeri göstersene (Fatih Ürek'in kucağına oturuyor).
F.Ü: Ay beni görmedin mi?
M.A.E: Allah belanı vermesin! F.Ü: Görüyor ama görmüyor. Ben nasıl görülmem Maliciğim.
M.A.E: Bismillahirrahmanirrahim... Şeytan doldurur valla. Ben sana birşey söyliyeyim mi İbrahim, bunun kini şeytan da dolduramaz.
M.A.E: Çak (Ürek'e elini kaldırıyor)
F.Ü: Ya doldurursaaa..
M.A.E: Fatih beni yakalayakaz, yakalasa da gagalayamaz. Fatih beni yakalayamaz yakalasa da galayamaz...
-----------
sizi dogurani .... diye baslayacaksin :yes: